Imbratisarea

Nu sunt bine. 
O pereche de bocanci cu chip zambitor a trecut prin sufletul meu.. Inca se vad urme de senile peste straturile frumos ingrijite de flori. Dar e soare. Trebuie sa fie..Pentru florile sufletului..pentru semintele ce au nevoie sa rodeasca..Pentru ca nu conteaza ce a fost, ci ce o sa fie daca aleg sa cred nu in bocanci, ci in flori.
Apoi, mai sunt si picaturile blande de ploaie care spala urmele din gradina si deschid petalele sufletului – mangaierea atingerii sufletelor prietenilor…Si un cer inalt, care le imbratiseaza pe toate –  flori si bocanci si urme adanci si seminte si fire de ploaie.. si ne cuprinde pe toti, cu toate ale noastre.

Privesc spre Cer si-i simt imbratisarea atotcuprinzatoare si infinit de curata, vindecatoare, regeneratoare si blanda din mijlocul si de pretutindeni din afara sufletului meu.

Pana la urma.. realizez ca imi traiesc viata in imbratisarea infinita a Cerului.

Si Cerul e peste tot si tot timpul !
Ma cuibaresc in bratele sale, ca un copil , fara teama, in bratele ce-l leagana.


Si voi intoarce aceasta imbratisare, imbratisand bocancii laolalta cu florile..

Poate ca va ramane pana la urma doar zambetul 🙂


**********************************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

10 thoughts on “Imbratisarea”

 1. Draga Anima, imi amintesc ca si eu am fost un bocanc…uneori chiar tanc pentru unele fiinte. Apoi prin prietenia cu tine si apropriindu-ma de Dumnezeu, usor usor am reusit sa \”slefuim treptat\” invelisul devenind in timp botine, apoi pantofi de dama rosii ce exprima feminitate, dulceata, fascinatie si bucurie. Poate acei bocanci din campul inflorit al sufletului…cum scrii in articol…poate in timp vor deveni incaltarea specifica unui print sau al unei printese…

  Like

 2. Esti un om minunat si multe seminte vor incolti in imbratisarea calda a sufletului tau,vor umple pamantul de flori si zambete.:)

  Like

 3. Perechile de bocanci care-ti calca sufletul, pe langa faptul ca sunt rele, mai sunt si parsive, caci au \”zambetul pe buze\”, cum ai zis tu! Iti doresc sa poti sterge urmele lasate in sufletul tau….si un cer cat mai senin Anima…judecand dupa cat de frumos scrii,bag mana in foc ca ai un suflet pe masura…:)

  Like

 4. Imbratiseaza-ma daca iubirea inca cere, sa fim mereu prin anotimpurile neperechi. Uimiti si ingandurati peste masura de tacere sa ratacim cu buzele pe umerii raniti de umbre vechi.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: