DE LA FEMEIE LA ZEIȚĂ

 Vindecare Feminină profundă – psihologie și practici de purificare și trezire a energiei feminine – 💫 

ESTE TIMPUL, DRAGĂ FEMEIE!

Este timpul să ne pregătim pentru a intampina altfel decât până acum viața in trup de femeie!

Putem să ne pregătim pentru o viața fericită și plină de iubire, pentru a trăi pline de incredere in esența noastră lăuntrică, pentru un altfel de viata.

Pentru că merităm și putem mai mult!

CE NE REȚINE?

Există emoții blocate în trup și în suflet care se aduna și răpesc din strălucirea femeii dacă nu ne luăm ragazul să le privim cu compasiune și iubire de sine și să le vindecăm.

Există credințe și impregnari energetice rezultate din lucrurile dureroase întâlnite în relațiile intime și în alte provocări ale vieții. Acestea afectează în mod neștiut curgerea liberă a energiilor in trup și pot conduce în timp la diverse afecțiuni specific feminine, dacă nu ne oferim timp și atenție ca să curățăm pântecul și să ne regeneram puterea feminină.

CE PUTEM FACE?

URMĂM 4 PAȘI FEMININI ESENȚIALI:

1.Vindecăm linia feminină din careprovenim, pe 7 generații

2. Curățăm pântecul și ne eliberăm de trecut

3. Trezim puterea feminină pură, senzuală și sacrăZeița ascunsă în noi

4. Ne reconectam la Sursa feminității, Eternul Feminin 

CE PRIMEȘTI CONCRET:

Video 1 – Feminin, Masculin:
Exercițiu psihoterapeutic dinamic

Video 2 – Bărbatul interior și Femeia interioară în armonie. Libertatea de a fi FEMEIE

Video 3 – Vindecarea profundă și purificarea binefăcătoare a subconștientului cu ajutorul îngerilor și al Arhanghelilor

Video 4 – Vindecarea relației cu Feminitatea transmisă pe linie maternă – partea 1 – Tipologiile materne care rănesc și rănile pe care le poartă chiar ele.
Tema: a) postați în comentarii desenul în care sunteți împreună cu mama, pentru interpretare individuală
b) Ce te-a învățat mama despre bărbați? Ce spunea mama despre bărbați? Cum se purta cu ei? Ce făcea? – raspunsuri la întrebări.

Video 5 – Cum se creează sau cum se transmit pe linie generațională rănile emoționale ce blochează energia feminină:

 • interpretarea Testului Proiectiv de relaționare cu feminitatea lăuntrică
 • alte aspecte importante de știut pentru armonizarea vieții noastre ca femei

Video 6 – Regresie petru îndepărtarea blicajelor și a tiparelor limitative. O modalitate simplă de a ne amplifica Feminitatea

Video 7 – Modelul tău de feminitate și limitările preluate. Harta tiparelor constructive și a celor pe care putem lucra.
Ne putem elibera prin constientizare și conectarea la Arhetipul Eternului Feminin 

Video 8 – Practică feminină excepțională: Curățarea blocajelor de la nivelul Uterului – Alina Dospinescu – ARTA FEMINITATII

Video 9 – Vindecarea nterioare și renașterea Zeiței interioare. Regenerarea feminității profunde.

Video 10 – CEREMONIE DE VINDECARE A FEMINITĂȚII PE 7 GENERAȚII și recapatarea Libertății de a fi FEMEIE. Recunoștința. Concluzii.

Este timpul să ne oferim nouă însene un cadou prețios și atât de necesar!.. Să ne întoarcem spre interior și să privim in oglinda feminității sacre, la originile esenței noastre feminine, pentru a ne încărca cu adevărata putere a unei femei conectate la Eternul Feminin.

Este timpul să curățăm impregnarile din linia feminina din care provenim, să vindecăm astfel rădăcinile noastre prin conectarea la stramoase, să ne eliberăm de durerile pe care le asociem cu ceea ce inseamna pentru noi in această lume a fi femeie.

Este timpul să învățăm relaxarea, acceptarea, trăirea în energie feminină, regasirea puterii noastre sacre ca femei! Este timpul pentru a descoperi cu incantare un mod mai armonios, mai echilibrat, mai implinitor de a fi alături de cei pe care îi iubim.

Te invit cu iubire în Programul Vindecare Feminină Profundă 

CUM SE DESFĂȘOARĂ CURSUL?

Cele 10 lectii de 1h30′ fiecare, înregistrate, ghidate, de REINVENTARE FEMININĂVINDECARE EMOȚIONALĂ și MIRACOLE prin trezirea energiei feminine se desfasoara online intr-un grup de Fbook privat, unde poți avea și tu acces.

 Ai acces NELIMITAT la înregistrările a 10 întâlniri practice de vindecare emoțională și energetică a feminității ( peste 15h de conținut practic!), pentru a putea realiza exercițiile de feminitate și tehnicile psihoterapeutice în ritmul tău, relaxat.

CE FACEM PENTRU ZEIȚA DIN NOI?

 • Ne trezim puterea lăuntrică , care isi are sursa atât in trup, cât și în conexiunea noastră spirituală și energetică cu Universul – “precum in Cer, așa și pe pământ”
 • Ne regeneram energia prin revenirea la senzualitate, grație și fluiditate
 • Ne amplificam exponential încrederea în sine.
 • Ne eliberăm de emotiile reprimate care ne-au făcut să ne simțim neiubite și neînsemnate sau paralizate de frică uneori.
 • Traim libertatea de A FI NOI INSENE
 • Purificam pântecul de impregnarile pe care le purtam din relațiile intime ce au adus suferințe.
 • Începem să fim din nou fericite și conectate la sine prin vindecarea radacinilor noastre, a liniei feminine din care provenim, pe 7 generatii. Beneficiem de rădăcini puternice și sanatoase, ce ne hranesc și susțin.
 • Onoram și/sau vindecăm relația cu mama, cel mai important model feminin pe care il urmăm/ori îl respingem și reprimam și relația cu feminitatea noastră unică
 • Ne conectam la Izvorul tuturor Femeilor, Eternul Feminin, sursa abundentă și infinită a energiei feminine
 • Ne celebrăm feminitatea și învățăm să o iubim si sa o punem în valoare prin ritualuri zilnice de trezire demne de o Zeita

Meditam, respiram constient, intampinam ziua cu intentii clarificate, ne rugam, dansam, trezim energia feminina si senzualitatea, reactivam trupul, eliberam inima, hranim spiritul, inflorim, ne regeneram, renastem.

Contribuție: =800lei 🎁

❣OFERTĂ REDUCERE: Cursul(in valoare de 800 lei) +2 sesiuni individuale de ghidare și suport 50′ (în mod obișnuit in valoare de 2×375 lei) = doar 1000 lei ❣

Trainer:
ALINA DOSPINESCU
Psiholog și Psihoterapeut de cuplu si familie
Life coach Feminitate
Fondatoare proiectului Arta Feminității
artafeminitatii.com

Înscriere: Trimite un SMS la nr de telefon 0720761148 cu textul VINDECARE.

SA FACEM CUNOȘTINȚĂ + BONUS 

Îți propun o înregistrare video care te va ajuta să identifici in ce mod te poate influența principala rană feminină- cea maternă- și cum poate fi aceasta procesată gradat pentru a iti amplifica încrederea și iubirea de sine, dar și pentru a regăsi libertatea și echilibrul in relații:

https://m.facebook.com/watch/?v=1044134062752247

VINDECAREA RANII FEMININE

Ce se întâmplă atunci când nu (mai) găsești fericirea de a fi femeie?

– De ce nu gasesti fericirea in cuplu?
– 
De ce nu te înțelegi cu copilul tău drag?
– 
Care este una dintre cauzele frecvente ale problemelor din sfera genitala?
– 
De ce nu reușești să te relaxezi?
– 
De ce plăcerea a devenit tabu pentru tine sau este însoțită de frustrare?

Exista o cauză mult mai profundă decât ceea ce vedem la prima vedere a singurătatii trăite sau a certurilor aparent fără sens, a nesiguranței și lipsei de incredere în sine sau în viață, a tendinelor spre depresie, a anxietatii crescute, a perfectionismului exagerat, a neglijarii propriilor nevoi, a epuizarii, a dependenței relaționale, a suferinței sufletești repetate.

Există o viață dincolo de limitările cu care ne-am obișnuit, o Putere Feminina plină de forță, dar și de magnetism, de dulceață și de vino’ncoace.

De ce pare că unele femei speciale o au, dar parcă încă îți scapă?

RĂSPUNSUL MULT AȘTEPTAT

Pentru că nimeni nu ne-a învățat să ne iubim cu adevărat și nici cum să o facem, dincolo de filosofie, concret! Pentru că cerințele celor din jur au devenit norma carora ne-am dat puterea.

Avem nevoie să ne înțelegem pe noi mai mult și să ne luăm puterea feminină inapoi, în pântec și în suflet!

Descoperă alături de mine cum influențează rănile subconștiente – (adică deformarea în copilărie, adolescență și relații a imaginii feminității armonioase) – viața și fericirea profundă a femeii.

Există o cale spre armonie și echilibru lăuntric, o cale de a alina și rezolva suferințele trecutului.

Există totodată o cale de a face din nou bucuria și frumusețea vieții să straluceasca in ochii tăi și să emane prin prezența ta oriunde! Există o cale ca iubirea să poată înflori, devenind firescul vieții tale de femeie.
Această cale se află în interior.

Îndrăznești să pășești pe ea? 

%d bloggers like this: