Cum să fii cu adevărat o femeie stralucitoare

💫Renunță la a îți înghiți cuvintele. Rostește adevărul.
💫Renunță la vinovăție. Nu ai ce regreta.
💫Renunță la rușine. Ești o minune cerească.
💫Renunță la “reguli”. Dacă nu le-ai stabilit tu, nu îți sacrifica viața ca să te incadrezi în cadrul lor strâmt. Însă respectă și caută să cunoști Legile divine ale Universului mai bine.
💫Renunță să te mulțumești cu prea puțin. Hraneste-ți visele și dorințele profunde ale sufletului.
💫Renunță să stai intr-un con de umbră. Ieși în față cu încredere. Exprima-te liber, cu toată puterea creativității tale. Amintește-ți mereu că ești unică.
💫Renunță să te supui așteptărilor celorlalți. Trăiește viața cu sufletul treaz, suverană asupra vieții tale, stăpână pe sine și pe lumea ta. Imagineaza-ți că îți așezi pe cap o coroană, acolo unde îi este locul. Poart-o cu demnitate.
💫Renunță să fii drăguță și dulce chiar și când înăuntrul tău furtuna urlă. Învață să spui cu fermitate “Nu”, “Nu acum”, “Nu așa “, atunci când situația o cere.
💫Renunță să îți mai ceri scuze chiar și când nu ai greșit cu nimic. Meriți respect, la fel ca orice persoană din jurul tău.
💫Renunță la tot ceea ce te face să crezi că nu meriți tot ce-i mai bun. Ai incredere în sine și urmărește să vibrezi cât mai înalt, să asculți vocea divină care te ghidează când te scufunzi în suflet și te conectezi la cer. Trăiește sporind frumusețea acestei lumi cu strălucirea ta.
💫Alege să vezi Universul misterios care ești și să onorezi scânteia de divinitate din tine. 💗

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: