Despre Zane

Scriu acest articol pentru ca  Zanele sa reinvie.
“I do believe in Fairies! I do! I do!”..spun si eu ca Peter Pan, cu dorinta de a pastra in viata lumea zanelor bune.
Eu cred in Zane. Cred cu toata inima mea. 
Cred ca ele tes din fire foarte fine de lumina irizata mantia aspiratiilor din sufletele frumoase, cred ca ele transforma visele in realitate, pun licurici in inimile indragostitilor ca sa-i ghideze pe cararile cele mai pline de farmec, presara rasete si petale de trandafiri pe oriunde si sunt mereu langa tine la nevoie ca sa te scoata din orice-ncurcatura cu bagheta cea fermecata.
Ei, da! Cred in Zane!
Le-am vazut chiar azi. Sunt peste tot! 
 Acesta-i un articol despre Zane(le) – Femei.
Ca si zanele, noi, femeile, avem in suflet magia de a fii bune, puterea de a face bine. A alina, a gasi solutii miraculoase, a vindeca, a pudra cu praf de stele visele frumoase ale celor dragi noua, a avea vorba dulce si inteleapta, gestul gratios si pasul fin, parca plutind…toate aceste calitati feminine ne transforma in zane.
Zanele sunt jucause si zglobii, rad cristalin si se bucura de tot ce intalnesc, iar atunci cand noi, femeile, zambim si plutim vesele printre oameni, cu voia-buna in par si petale de flori picurand din degetele noastre, aproape ca ni se vad aripioarele de zanute falfaind, stravezii si poleite de soare.
Zana buna, tu mai crezi in zane? Ti-ai scos azi din suflet zanuta la lumina, ca sa aduca bucuria, ajutorul din nima, magia si resursele nelimitate in viata oamenilor? 
Ia-ti in mainile delicate bagheta fermecata (fie ea maturica, ac, stilou, stetoscop, stropitoare, tel, pensula..sau chiar si mouse:) si 
Adu un pic de magie,
fa lumea mai vie, 
adu bucurie…
Prinde-ti in cununa
inc-o fapta buna 
si razi bucuroasa, 
Femeie frumoasa, 
splendoare de fata,
Zana minunata !

***********************

te pup din zbor 🙂

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

4 thoughts on “Despre Zane”

  1. Ce frumos !!! Chiar asa este,avem puterea de a face bine,de a vindeca,de a da viata si a mentine bucuria,speranta,armonia…IUBIREA !Va imbratisez cu drag!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: