Prietenia este simpla

 

This slideshow requires JavaScript.

Ne-am intalnit in gradina plina de trandafiri a palatului din Balcik.

A fost dragoste la prima vedere.

Ea a venit, cu codita tremuranda, dar indrazneata, sa vada ce poze fac eu acolo. Cum am luat-o in brate, a inceput sa toarca. Apoi am alergat dupa frunze, ne-am jucat cu razele de soare reflectate pe pardoseala de piatra, total absorbite una de cealalta si de frumusetea clipei.

Ne-am daruit una alteia cateva minute de intensa prezenta, de atentie totala, de bucurie a vietii si de managaieri afectuoase.

Apoi, cu sufletul plin, fiecare a pornit pe drumul ei, fericita.

Daca oamenii ar sti sa se joace asa si intre ei, des si liber, fara asteptari, cu inimile deschise si atentia focalizata in aici si acum, daca ne-am lua timp sa savuram mai mult viata si simpla bucurie de a fi impreuna asa cum suntem, oare cum ar fi viata pe pamant?

Mi-am dat seama ca de aceea iubesc Grupurile de Feminitate. Si ca imi doresc multe prietene asa, multa swpontaneitate in viata mea si bucurie, sa ma contopesc deplin cu alte suflete fara alt scop decat de a SIMTI adanc caldura inimii, sa fim complet prezente, sa ne bata inimile la unison, sa ne dam putere si lumina pentru viata fiind simplu, noi. Eu ma aduc pe mine, fara perdele si ascunzisuri, tu te aduci pe tine, fara de ganduri, fara a ne incarca cu poveri inutile, dar si fara a ascunde parti din noi. Ne reflectam luminile sufletelor, ne ascultam bataile inimilor, ne admiram, ne punem la unison, cream si invatam astfel sa lasam viata sa curga liber prin noi.

Astfel, suntem mai pregatite pentru viata. Astfel, suntem mai libere si mai curajoase in felul in care ne exprimam. Astfel, stropul de nebunie necesar unei vieti cu miez nu se stinge, incordat in corsetul seriozitatii, grabei coplesitoare si rutinei. Astfel, copilul din noi continua sa existe, continua sa se joace si sa se vindece, continua traiasca, fericit, aducand darul sau pretios si plin de naturalete vietii noastre de zi cu zi.

Astfel tandretea, bucuria, spontaneitatea sunt la ele acasa. Si soarele straluceste nu doar pe cer, ci si in inimile noastre. Astfel daruim, aproape fara sa stim, daruim tot ceea ce conteaza.

Si uite asa, la fel ca pentru multe alte femei ce stiu sa invete chiar si de la pisici, 🙂 minunea aceasta mica si jucausa a fost un invatator care fara sa vorbeasca, m-a deschis ♥

 

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: