Pentru armonie intre bărbați și femei 💗☯️

#Cursderelatiiarmonioase #ARTAFEMINITATII

Un videoclip prin care ne asumăm responsabilitatea pentru partea noastra, feminină, de contribuție la armonizarea masculinului cu femininul.

Să ne împăcam cu bărbații, cu trecutul, cu noi insene, să iertam și să cerem iertare, să recunoaștem dorul de uniune și de iubire pe care îl purtăm, să ne lăsăm ghidate de dorul împlinirii și impletirii in suflet și in viață cu barbatul… Si mai ales…Să nu mai privim relația de cuplu ca pe un obiectiv de bifat pe lista noastră cu ce avem de făcut ca să ne considerăm de succes… ci să privim din nou IUBIREA ca pe un DAR de la DUMNEZEU.

Nu spun aceste lucruri pentru că bărbații ar fi toți buni și drepți, ci pentru că doar lucrând cu noi înșine se transformă gradat totul in bine in viața noastră. Puterea de a transforma lumea incepe cu noi și este timpul să ne asumăm acest adevăr.

O femeie care își trezeste feminitatea și focul launtric armonios are această justețe și atitudine responsabilă.
Este plină de aspirația de a face ce ține de ea pentru a rămâne în rolul ei, feminin in relație (și in viață) pentru a își spori mereu feminitatea.

Aceasta este unica rețetă valabilă și eficientă în a atrage, crea și menține – prin ATRACȚIE și nu prin incercarea de CONTROL – relații de IUBIRE FERICITE și TRAINICE.

Da, atracția este necesară pe tot parcursul relației si este responsabititatea fiecaruia dintre cei doi – nu doar la început, ci zi de zi.

Puterea de atracție feminină o sporim iubind Zeița din noi și hranind-o zilnic cu practici feminine de Iubire de sine. ❤️

Bărbatul se simte întotdeauna binecuvântat, treaz și dedicat alaturi de o femeie plină de energie feminină radiantă, fericită prin conexiunea ei la sine și la Dumnezeu.

Rare sunt însă femeile care își asumă acest adevăr și această responsabilitate sublimă.

Afirmație pozitivă:
“Fac zilnic ceea ce este necesar pentru a mă deschide față de Eternul Feminin și a permite feminității sublime să se reverse din abundență în și prin mine!
Esenta mea este iubire, pură, infinită, nestăvilită.
Sunt o femeie fericită, sunt fiica celui mai iubit Rege, Dumnezeu! Eu sunt Zeiță! ❤️

Femeia care trăiește astfel este adorată de bărbat și de Universul care îi oferă pe măsura trezirii ei, tot ce e mai bun.
💎☯️

Nu este necesar să mă credeți pe cuvânt. Haideți doar să descoperim împreună, zi de zi, acest minunat ADEVĂR.

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: