TREZIREA ZEIȚEI- Program de feminitate Online

Când ne gândim la iubirea de sine, rareori realizăm că aceasta pornește, ca orice altă trăsătură de natură feminină, din conexiunea cu trupul nostru.

Atitudinea crează aptitudinea și un anumit mod de a gândi – cu supărare, cu judecată, cu îndoială sau neincredere, pesimist, indurerat, lipsit de speranță uneori sau pur și simplu prea logic și dur – duce la schimbări fizice evidente: spatele se curbeaza, umerii “cad”, privirea își pierde strălucirea, mersul devine greoi, trupul se rigidizeaza, fruntea se incretește, maxilarele se inclesteaza, spatele doare, la fel și genunchii, gura se strange, colțurile i se îndreaptă în jos și ani de zile se adaugă chipului.

În același mod, a recrea conexiunea intimă și conștientă cu propriul trup, a realiza anumite mișcări și a adopta anumite atitudini corporale (specifice femeilor care se iubesc și sunt pline de optimism, incredere în sine, vigoare și fluiditate), ne schimbă modul de raportare la noi însene, ne îmbunătățește imaginea de sine, ne umple de energie proaspătă și ne apropie de puterea noastră intrinsecă.

De aceea, in cadrul programului de feminitate TREZIREA ZEIȚELOR iubesc să includ această practică concretă, de lucru cu trupul intr-un mod feminin și conștient, de fluidizare a energiei și amplificare a prizei de conștiință pe fiecare părticică a corpului fizic și energetic totodată.

Participantele Zeițe iubesc la randul lor foarte mult aceste practici unice și originale. Rezultatele și răspunsurile lor sunt uimitoare! Vorbim, meditam, intenționăm, dar și facem, schimbăm mentalități învechite, dar ne și construim o nouă viață, un trup regenerat, creăm concret noi perspective, ne recîștigam zâmbetul și dreptul nostru la frumusețe. 💃🔥🌊🌬

Folosesc modalități unice, create prin imbinarea intuiției feminine indelung șlefuite și inspirației primite de la ingeri și Arhangheli cu metode psihologice și terapeutice testate, toate îmbinate cu rezultatele practicii mele de peste 15 ani cu trupul și energia feminină, cu senzualitatea sacră și erosul pur. 🕊

A fi femeie este o binecuvantare! Aceasta devine realitatea de care ne convingem si pe care o reiteram zilnic când ne reintoarcem la noi, la intimitatea sufletului, la puterea spiritului, la fluiditatea trupului, la energia feminină, la iubirea de sine și recunoașterea naturii noastre sacre.
Sintem parte din Forța Naturii, expresii ale Eternului Feminin, frumusețe și Grație întrupată, Lumină ce strălucește și ghidează!

Dacă îți dorești să devii din ce în ce mai conștientă de Puterea sacră a Feminității, te invit să te înscrii in Programul Feminin TREZIREA ZEIȚELOR pentru luna iulie. Te mai poți înscrie până Vineri, 10 iulie inclusiv, apoi portile Templului Zeițelor se inchid, până luna viitoare.

Trimite un mesaj in privat sau la numarul de telefon 0720761148 cu textul ZEIȚĂ și îți voi trimite toate detaliile despre inscriere, program si taxa de participare.

Feminitatea este darul nostru și merită celebrata! TU MERIȚI să fii celebrată, adorată, să îți trăiești viața cu capul sus, cu zâmbetul nestins, cu inima plină, ca pe o sarbatoare!

Vino in Grup, renaște și înflorește magic alături de surorile tale de suflet și feminitate, Zeiță dragă! 👑💖

Alina Dospinescu

Psiholog, Life coach

Fondatoarea proiectului ARTA FEMINITATII

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: