MEDITATIA DE SUSTINERE A PLANETEI ALBASTRE 🌎- Ziua 5 – Ajutorul ARHANGHELULUI ARIEL

aRIEL

Putem ajuta foarte mult Mama Pamant trimitandu-i Lumina si Iubire.
Pentru aceasta, il rugam pe Arhanghelul Ariel sa ne ajute sa fim un canal pur si curat pentru Lumina si Iubirea Lui Dumnezeu.
Inchidem ochii,ne relaxam facand cateva respiratii profunde,ne imaginam cum din picioarele noastre cresc radacini pana in pamant,apoi il rugam pe Dumnezeu sa canalizeze Iubirea si Lumina sa prin noi,catre pamant si vizualizam cum pe inspiratie absorbim energia divina si prin inspiratie o trimitem in pamant.
Faceti acest lucru atat cat puteti apoi va retrageti radacinile ,multumiti Arhangelului Ariel pt ajutor.
In acest mod participam activ la vindecarea planetei,implinind astfel rolul pe care Arhanghelul Ariel ne face semn ca este necesar sa ni-l asumam in aceste vremuri de “criza”.
Putem intoarce aceste momente, aceste incercari, intr-o oportunitate de a deveni mai buni, de a ne maturiza emotional si spuritual, de a ajuta Planeta Albastra si de a contribui la triumful Binelui in aceasta lume.
Cu totii vom beneficia, daca ne aducem constient contributia, cu toata iubirea de care, haideti sa recunoastem: suntem capabili!💗

Fie ca Arhanghelul Ariel sa va ajute in tot ceea va doriti bun si foarte bun! Doamne ajuta.🌎

Iata mai jos videoclipul cu meditatia ghidata:

Va imbratisez cu mult drag,

Alina Dospinescu

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

4 thoughts on “MEDITATIA DE SUSTINERE A PLANETEI ALBASTRE 🌎- Ziua 5 – Ajutorul ARHANGHELULUI ARIEL”

 1. Buna ziua, multumesc tare mult pentru meditatiile Cu ingeri din fiecare zi, sunt minunate. Imi pare rau ca nu am putut citi articolul despre Maria Magdalena. Scrie ca aceasta pagina nu mai exista.

  O zi binecuvantata si Cu multa lumina in suflet!🕯

  Von meinem iPhone gesendet

  >

  Like

 2. Multumesc si eu Nicoleta! Ma bucur din inima ca femeile romance isi dovedesc din nou iubirea de care sunt capabile, raspunzand atat de usor si natural unui indemn de unire in inima pentru a ajuta fiintele de pe Pamant.
  Voi afauga aici link-ul catre seria de 12 articole ce cuprind Manuscrisul Mariri Magdalena. Te imbratisez cu mult, mult drag si recunostinta 💗

  https://arta-feminitatii.blogspot.com/…/Maria%20Magdalena?m=1

  Like

 3. Trebuie copiat tot linkul scris mai sus, daca dati click direct nu stiu de ce, dar conduce doar catre pagina principala a vechiului meu blog Arta Feminitatii, de pe blogspot.
  Copuati tot linkul fe mai sus si treceti-l in bara de navigare, la adresa, astfel se va deschide pagina cu linkuti catre toate articolrle despre sublima Maria Magdalena

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: