Marea imi aminteste de mine…

Apa rece, cu scoici fine sarutandu-mi obrazul fierbinte…

Respiratia mea patrunsa de izul sarat al aerului umed…

Pacea frematatoare a marii imi intra in suflet, trezindu-ma.

Sunt o femeie imbracata in valuri albastre.

Sunt o scoica, deschisa in adanc.

Imi amintesc, in contact cu Ea, cine sunt… ce iubeste sufletul meu: libertatea, intensitatea, imbratisarea datatoare de puteri miraculoase a naturii, contopirea cu Tot.

Imi amintesc si dau marii un strop de lacrimi sarate…pentru toti anii in care am uitat, m-am inchis, nu am mai fost atenta la feminitatea libera din mine, din Ea.

Ma intorc in sarutul soarelui, in ropotul valurilor care sar, chemandu-ma la joc, simt aerul peste pielea care invie, inflorata de stropi, imi desfac parul si ma arunc cu ochii deschisi, ca sa vad, ca sa simt, sa ma trezesc toata, pentru totdeauna sa imi amintesc .

Este timpul sa iesim din orase de otel si beton, este timpul sa ne scoatem sufletul de dupa ziduri!

Marea ma primeste cu toata Libertatea ei ❤

 

 

Alina Dospinescu

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: