Manuscrisul Mariei Magdalena -partea a X-a



Aş vrea să mă închei povestea mea cu gânduri despre iubitul meu, Isus. Ca Iniţiată a lui Isis, am fost antrenată pentru momentul întâlnirii cu el. Şi din momentul în care ochii mei au întâlnit ochii lui, am fost transportată în alte lumi.

Am înţeles învăţăturile ce au fost tainuite. Am înţeles cele mai adânci secrete ale lui Isis, aşa cum ea mi le-a revelat, nu prin scrierile sacre ci prin prezenţa vie a iubirii mele pentru Isus.

Sunt mulţi care au înţeles greşit ceea ce el a făcut şi de ce a făcut.
Sunt aceia care cred că tot ce au de făcut este să creadă în el şi nici un alt efort din partea lor nu este cerut. Aceasta nu a fost niciodată credinţa şi înţelegerea lui Isus. El a venit ca un indicator de lumină, ca un far de iubire la vremea la care lumea încă se afla în umbra unui dumnezeu gelos. Isus, ca maestru, a demonstrat un curaj şi o tărie mare, ca să înveţe iubirea într-un asemenea timp.
A fost ciudat pentru mine, fiind atât iniţiată cât şi femeie care iubeşte, pentru că am înţeles că obligaţia mea era să-l asist în construirea Ka-ului său, astfel încât să poată înfrunta regatele morţii cu o putere mai mare.
Ca Iniţiată, am înţeles sarcina mea; şi într-o oarecare măsură am înţeles care era viziunea lui Isus. Dar ca femeie îndrăgostită, am fost măturată de sentimentele mele pentru Iubitul meu.
 Şi astfel stau în timp, uitându-mă înapoi, cum a fost, asupra vieţii noastre împreună; şi este un gust dulce amărui.
Dulceaţa prezenţei lui Isus mă vă umple şi susţine, pentru totdeauna, cu toate acestea amărăciunea despărţirii noastre va fi întotdeauna acolo la fel de bine.
În ultimele mele zile pe pământ, Isus a venit la mine din nou în corpul său Ka, aşa cum a făcut-o de atât de mulţi ani. A fost cu mine când îmi dădeam ultima mea suflare şi mi-a luat Ka-ul meu prin regatele morţii, prin trena de lumină pe care el a lăsat-o prin puterea intenţiei sale şi m-a dus în ceea ce voi numiţi rai, dar este un loc în suflet.
Mă odihnesc în acest loc  cu prezenţa lui tot timpul şi spaţiul.

Treizeci şi doi
Am fost mulţumită să rămân aici cu esenţa lui pe care o port în inima şi mintea mea, dar Isis însăşi a venit la mine şi a spus că acum trebuie să-mi spun povestea… că minciunile ultimilor două mii de ani trebuie să ajungă la un sfârşit… că femininul se reîntoarce în echilibru cu masculinul… că Mama Cosmică se revelează pe ea însăşi la începutul sfârşitului acestui timp.

Şi astfel v-am descoperit unul dintre cele mai pierdute secrete ale timpurilor – că Spiritul, principiul masculin, pentru ca să se întoarcă la el însuşi din călătoria sa în Materie, necesită asistenţa principiului feminin, Inteligenţa Materiei însăşi.
Dar din perspectiva solară plină de lumină a principiului masculin, principiul feminin poartă în el un întuneric, abis umed şi periculos. Principiul solar se simte amenţat de întunecimea aspectului lunar. Dar în unirea dintre Soare şi Lună, unirea principiilor masculin şi feminin, în echilibru, în balanţă energetică, acea adevărată iluminare se obţine.
Când Isus s-a pregătit cu mine pentru încercarea sa înainte de Grădina din Ghethsemane, eu eram întruparea lui Isis. Eu eram Ea. Nu era nici o diferenţă între ea şi mine. Am fost antrenată în practicile ce ar fi asigurat acest lucru. Şi astfel, Isus ca Soare, principiul solar în manifestare în regatele materiei, s-a unit cu mine, Luna; şi el s-a unit cu Isis însăşi şi elevarea sa nu s-ar fi realizat fără ea. Ea este Mama Cosmică. Alte culturi au numit-o cu alte nume dar ea este aceeaşi.
În măsura în care Iniţiatul bărbat este capabil să se adăpostească în câmpurile magnetice cu Iubita lui şi să atragă în el însuşi energiile vibraţionale ale acestui câmp magnetic – în această măsură face contact cu Isis însăşi, Mama Cosmică, Creatoarea întregului timp şi spaţiu.
În măsura în care femeia Iniţiată este capabilă să capituleze în faţa energiilor magnetice şi să le lase să intre în propria sa natură, ea devine Isis însăşi. Când aceste două evenimente se realizează la nivelul cosmic, Iniţiatul bărbat devine energetic acordat  cu Osiris şi femeia Iniţiată devine acordată cu Isis, şi dincolo de unirea câmpurilor lor magnetice, Horus este născut – însă, în acest caz Horus nu ia forma unui copil. Horus ia formă şi Horus îşi ia zborul în corpurile Ka ale ambilor Iniţiaţi. Ei se ridică sus într-o manieră foarte reală. Ei pot să-şi ia zborul în regatele celestiale ale propriei fiinţe.
Adevărul este că Osiris nu poate să se ridice fără Isis şi nici Isis fără Osiris. Marele Zeu Horus este născut din energiile magnetice ale unirii lor.
Bărbatul Iniţiat, fiind electric prin natură sa, crede că el poate să facă acest lucru prin el însuşi, dar el nu poate.
Isis îl aşteaptă să recunoască acest lucru, dar el nu o face.
De secole ea a aşteptat, iar acum suntem la începutul sfârşitului timpului şi presiunea este puternică. Este unul din motivele pentru care am venit înainte.
Pentru acei Iniţiaţi bărbaţi capabili să găsească calea în ei înşişi, să cedeze puterilor lui Isis purtate în natura Iubitelor lor sau purtate în propria lor natură dacă practică calea solitară, cunoaşteţi că voi faceţi aceasta nu doar pentru voi ci, pentru întreaga omenire.
Când cineva înţelege Sexul Magic al lui Isis, nu este posibil să o facă doar pentru sine, deoarece practicile elevează repede Iniţiatul la nivelul mitului viu, pentru că în expresia sa cea mai înaltă, aşa cum am indicat mai devreme, bărbatul Iniţiat devine însăşi Osiris, iar femeia Iniţiată devine Isis… şi Horus este născut afară din energiile lor magnetice.
Pentru aceia angajaţi în practica solitară a alchimiei, aceasta este realizată prin energiile magnetice ale Circuitelor Lunar şi Solar. Pe măsură ce practica de bază împărtăşită mai devreme este stăpânită, Serpentina Neagră a Lunii, ţinând esenţa Voidului, freamătă şi tremură în corpul Ka al Iniţiatului, asemănător cum femeia Iniţiată freamătă şi tremură în braţele bărbatului când practică Sexul Magic.
În practica de iniţiere a căii solitare, Serpentina de Aur a Soarelui întâlneşte Serpentina Neagră a Lunii în centrul capului, şi câmpurile magnetice create de amestecul lor şi reacţiile energetice create de intersecţiile lor prin chakre, creează pe Horus.
Astfel, indiferent dacă este făcută singur sau împreună cu altcineva nu are importanţă propriu zis, dar ceea ce trebuie să se întâmple în ambele este la fel. Soarele şi Luna trebuie să fie în balanţă şi, apoi, iluminarea, ceea ce numim Horus, se realizează.
Treizeci şi trei

V-am oferit povestea mea şi v-am dat învăţăturile mele cu cele mai adânci speranţe ca voi să găsiţi un culoar spre măreţia voastră, pentru că de aceasta are nevoie acum lumea mai mult ca niciodată.

Este speranţa mea că voi veţi fi înălţaţi de înţelegerile mele şi, că acestea vă vor inspira, aşa cum am fost eu inspirată, de magnifica fiinţă pe care o numiţi Isus, dar pe care eu o numesc Iubitul meu.
Pentru acei care au curajul să practice Alchimiile lui Horus şi, pentru acei care aleg să trăiască în Relaţie Sacră cu ei înşişi sau cu altul, vă dau binecuvântarea mea.
Fie ca, binecuvântările Mamei Cosmice să cadă asupra voastră de-a lungul călătoriei spre voi înşivă, iar calea dintre Soare şi Lună să fie revelată.
Spiritul întregii vieţi să-l aveţi martor. Amin.
Maria  Magdalena


Traducere: Anca Staneze

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa descopere puterea sacră și profund vindecătoare a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare. In calitate de psiholog, terapeut de familie și facilitator de workshopuri si cursuri transformaționale pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare (fata in fata si online), ci și căldură sufletească și încredere în sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, vindecare emoțională și o scânteie de magie divină în viața femeilor ce aleg să își descopere potențialul nelimitat.

Leave a comment