Manuscrisul Mariei Magdalena -partea a II-a

Introducerea lui Judi la                        Manuscrisul  Mariei Magdalena
A fost o noapte rece, spânzurată cu ceațăgrea în Zurich, Elveția. Am avuto cină splendidăla restaurantul nostru preferat Thai, alături de Hotelul Alstadt, și am avut timp pentru noi. A fost ofereastră rară în viața noastră. Era joi, treizeci noiembrie 2000.
Aveam o pasiune tot mai mare pentru Magdalena, atât ca arhetipcât și pentru Ființa Magdalena. Cine era ea cu adevărat? Atât de mult din această civilizație în care trăim zi de zi, se bazează pestigmatizarea ei de către biserică șideclararea, a tot ce este feminin caprostituată, ca rușinos. Din cauza acestei stigmatizări – care echivalează cu, nu mai puțin decât reținerea divinității în jos șiarderea cărnii ei cu fierulîncins femininul a purtat rușinea șia fost ținută ca mai puțin decât” de peste 2000 de ani.
Nu există absolut nici o bazăpentru etichetarea ei ca prostituată, de către biserică, nici măcar un cuvânt din textele originale  nu acceptăastfel de acuzații. De fapt, Consiliul de la Niceea, la ordinele împăratului Constantin, a fost cel  care a ales “Spin“? prostituată pentru a sprijini patriarhia, a deposedat femininul de autoritate, făcând de rușine tot ce este feminin, și a unit multele religii diferite șipopulara religie parvenitănumită creștinism, tot de dragul Romei, de dragul guvernului.
Motivele lor pentru stigmatizarea Mariei Magdalenaca prostituată? Gelozia și frica de puterea feminină, mai ales tipul deputere pe care Magdalena l-a avut. Niciodată nu am crezut ne-am născutîn păcat, șieu nu am crezut Maria Magdalena, și, de aici, toate femeileîn locul ei, au fost prostituate. Și nu am luat imaginea lui Isus Hristos ca, celibatar, mai sfânt decâttine, fanatic evanghelic.
Am urmat traseul Magdalenei prin sudul Franței, ani înainte, și am vrut să-l iau pe Tom pe aceeași rută pe care inima mea a găsit-o, pentru areface pașii mei cuIubitul meu.
Dar îmi era fricăsă am încredere în inima mea și am vrut cu disperaremai mult fundal. Amvrut povestea. Amvrut mai mult decât povestea. Am vrut adevărul. Îmi amintesc că i-am spus lui Tom lua în considerare ca valabilitate doar povestea adusă prin el, pentru că apreciez atât de mult integritatea și capacitatea sa de a contacta adevărata sursă. Și așa l-am întrebat dacă elar lua în considerare vreodată contactarea ei.
Acum, trebuie să vă spun că lui Tom Kenyon nu-i place canalizeze! Omul de știință și misticul se luptă frecventpe plan intern. Și eu îi iubesc pe amândoi, la fel. Așa că, de obicei, stau în spate și privesc cum omul de știință,în cele din urmă, ajunge la lumina dulce a adevărului pe caremisticul o poate evoca. Și în dansul care se prevalează, în cele din urmă, lumii îi sunt prezentateînvățături mari, învăluiteîn voalul științei pe care ignorantul acestui timp îl cere. Așa să fie.
Dar în aceastanoapte, indiferent de motiv, grația era prezentă, și ea era de parteamea, am întrebat dacă el ar lua în considerareîncercarea de a o contacta pe Maria Magdalena.
Și el a zis, Da.”
Când?” mi-am ținut respirația mea.
Ce zici de acum?”
Se pune din nou pe pat șiam luat laptopul. El s-a mutat rapid într-o parte și Hathoriiau venit pentru a ajuta prin ajustarea neurologiei sale, care adeseaface să se liniștească omul de știință care protestează prea mult.
Și ea a intrat. Camera s-a umplut cu putere și o intensitate a energiei electrice pe care am simțit-o  în vârful degetelor mele. Degetele meletremurau pe tasteatunci când ea a început să vorbească. Era ca și cum toată veșnicia a ajuns afară și a închis decalajul detimp. Ea a fost acolo. Noi eram acolo. Clepsidra a crăpatși timpul a fost suspendat.
Sper că nu voi uita cuvintele ei. Jur că nu voi uita să fiu recunoscătoare pentru adevărul ei, pentru inima deschisă lui Tom, pentru onoarea lui Yeshua, și pentruîncrederea pe care a extins-o la mine, spunându-mipovestea ei.
Ea a continuattimp de  câteva săptămâni, pe măsură ce călătoream prin Elveția, Alpii Italieni, și coborând peste Toscana. Ea a venit prin intermediul unei bărci de la Genova, Italia la Palermo, Sicilia. Și când Sicilias-a dovedit a nu fi unde ne era menit să fim iarna, ea ne-a vizitat pebarca de la Livornola Malta. Ea a continuat pe Oudish (Gozo), insula mai mică a Maltei, destul de ciudată, în cadrul vederii unde ea a debarcat pentru a se reaproviziona în călătoria ei din Egipt în Franța. Ea a rostit cuvintele, Noi suntem compleți“, chiar înainte de Crăciun, 2000.
În fiecare noapteînainte de a începe, ea mă făcea să citescdin nou ceea ce am primit de la vizita precedentă. Ea corecta oricecuvânt pe care nu l-am primit în mod corect și modifica câte uncuvânt ocazional, clarificând aici șiacolo. Și înainte de a ne lăsa în fiecare seară, ea îmi cerea citesc din nouce dădea în acea noapte.
Multe nopți ea aștepta, în momente deosebit de pregnante în povestea ei, în timp ce Tom experimenta din punct de vedere emoțional povestea ei în timp ce ea o spunea, emițând gemeteși mici plânsete.
Ea îmi spunea, Acest canal simte emoția a ceea cevă spun.”
Inima mea merge la Tom care simțea, chiar și pentru o clipă, cum trebuie să fi fost pentru ea iubească unbărbat așa cum ea l-a iubit pe Yeshua și -l piardă la moarte, pentru binele întregii omeniri. Și inima mea merge laYeshua, abia acum după ascultarea și cunoaștereapovestea ei că reprezintă adevărul. El a iubit-o atât, încât, mai-mai să nu facă ceea ce avenit să facă.
Când am plecatde la Malta în primăvară, calculatoarele au fost ambalate și livrate acasă în siguranță. Am purtat  un disc cu manuscrisul pe elcu mine peste tot, împreună cu o copie hard. Astfel, Magdalenaa mers cu noi înRusia, Ucraina, înapoiîn Germania și Elvețiași Veneția, șiapoi a debarcat, ca să spunem așa, înapoi în St Marie de la Mer, unde ea a debarcat în sudul Franței. Discul și copia hard au așteptat cu răbdare învaliza mea în timp ce eram în turneu la RennesLe Chateau șiimaginați-vă cum trebuie că s-au uitat Pirineii când ea a îndrăznit să înfrunte sălbăticiaacestor Vârfuri maiestuoase.
Și, în sfârșit, la apartamentul nostru mic cu vedere la Marea Mediterană de pe insula Paros, în Ciclade, ea s-a întors încă o dată, să răspundă la câteva întrebări despre anumite cuvinte în manuscris. Până amprimit permisiunea ei, nu am schimbat un singur cuvânt, nici măcar oschimbare simplă șievidentă în timp, iar ea ne-a mulțumit pentru impecabilitateanoastră.
Am presupusdacă ignoranța în care am trăit de 2000 de ani a fost rezultatul cuivacare a redactat greșit cuvintele lui Yeshua, mi-am dorit fac tot ce pot pentru a vedea nimeni nu poate înțelege greșit, cu vreun chip, ce spune ea acumstabilind povestea exact/corect .
I-am pus mai multe întrebări personalecare știam că cinevale-ar pune, atunci când vom prezenta acest manuscris. Știu întrebările pe care unii dintre voi le deținîn inimile voastre, și am întrebat-o cesă vă spun atunci când ne cereți aceste întrebări.
Frecvent, ea spunea, Spune-le că Maria Magdalena nu are nici un comentariu.”
Întrebările la care eaa răspuns sunt în ultima secțiune la partea din spate a cărții.
Noi ne-am apropiat de ea încă o dată pe Orcas Island. Ea a vorbit despre importanța critică a acestui manuscris și semnificația sa în revenireaMamei Cosmice. Ea a spus, pentru întregulPământ, pentru Galaxie, pentru Univers și cele învecinate.” A spus că va chema oamenii la acest adevăr de peste tot din lume șicei ce sunt gata vor găsi manuscrisul, într-un fel sau altul.
Ea vă felicită pentru auzireachemării și ea vă mulțumește, din adâncul inimiiei, în numelesău și în numeleMamei Cosmice pentru a fi aici. Ea spune că nimic nu vamai fi la fel.
Insula Orcas

Octombrie 2001

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s