Învaţă respiraţia iubirii

Este un exerciţiu simplu, dar eficient şi reuşeşte armonizarea celor trei dimensiuni esenţiale într-o relaţie de iubire – erotică, afectivă şi mentală. În plus, oferă o mai bună centrare în inimă. 
Aşază-te într-o postură de meditaţie împreună cu iubitul(a), fără să vă atingeţi genunchii. Prindeţi-vă de mâini şi păstraţi amândoi palma dreaptă aşezată în sus, cu mâinile relaxate pe coapse sau pe genunchi. Această orientare a plamelor – palma stângă în jos, cea dreaptă în sus – favorizează circuitul energetic între corpurile voastre subtile. 
Închideţi amândoi ochii, eliminaţi orice gând şi concentraţi-vă doar asupra respiraţiei, care devine din ce în ce mai lentă, regulată şi în cele din urmă sincronizată cu a celuilalt. 
Când simţi că te-ai relaxat cu totul, îndreaptă-ţi atenţia asupra zonei inimii, la nivelul lui Anahata chakra. Vizualizează chiar în centrul inimii tale o floare de lotus, cu petale albe, imaculate, irezistibile. Când inspiri, vizualizează aceste petale care se deschid din ce în ce mai adânc, pentru a se închide lent odată cu expiraţia. Observă cum lotusul înfloreşte bogat, cu fiecare respiraţie, şi fiecare deschidere a petalelor sale îţi umple inima cu valuri înalte de dragoste. 
În etapa următoare vizualizează-ţi timp de câteva minute iubitul(a) aşezat(ă) în miezul lotusului din inima ta, scăldat de iubire. Apoi, odată cu expiraţia, simţi cum acest fluid energetic afectiv circulă prin tot trupul şi pătrunde prin braţul tău drept în trupul iubitului(ei), pentru a ajunge astfel în inima sa. Cu fiecare inspiraţie, conştientizează cum această energie a iubirii te pătrunde prin braţul stâng, izvorâtă din lotusul care palpită în inima fiinţei iubite.

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: