Frumusetea= eliminarea surplusului

 


Frumuseţea este eliminarea surplusului, spunea Michelangelo.

Eşti frumoasă când tot ce nu este al tău este dat la o parte, rămânând, ca o mica perlă strălucitoare într-o scoică, esenţa ta: iubire.


Eşti frumoasă când îţi dizolvi frica, tristeţea, furia, din tine izvorând bucuria şi încrederea.


Eşti frumoasă când spargi toate zidurile şi răzbaţi cu pasiune pe tărâmul creaţiei.


Eşti frumoasă când cobori din tabloul cu Crăiasa Zăpezii pentru a trăi povestea Femeii Uluitoare, Inteligente şi Fierbinţi.


Eşti frumoasă atunci când renunţi la control şi-i permiţi inimii tale complet dăruite să se deschidă ca un ocean, pasională şi profundă.


Eşti frumoasă atunci când nu mai simţi nevoia să fii iubită, pentru că în fiecare secundă, fiecare celulă a corpului tău se împărtăşeşte din prea-plinul iubirii. Atunci când singura ta raţiune de a iubi este aceea de a oferi fără a dori sa primesti nimic în schimb.


Eşti frumoasă atunci când nu iubeşti ca o cerşetoare, ci iubeşti ca o împărăteasă.

Eşti frumoasa!!!

Sursa: OpenHeart 

**********

Evolutia frumusetii

  

Si un videoclip care sa ne dea de gandit, sa ne faca sa ne punem intrebarea daca idee noastra de frumusete isi are radacinile in interior sau este bazata pe modele exterioare, fara substanta, fara respect fata de naturalete si adesea, dupa cum veti vedea, complet false.

**********
 Anima 

EXISTA O ANUMITA FRUMUSETE INTERIOARA IN FEMEIA CARE ARE INCREDERE IN EA INSASI, CARE STIE CA ESTE CAPABILA SA IMPLINEASCA TOT CEEA CE ISI PROPUNE.
EXISTA O ANUMITA FRUMUSETE UNICA IN FORTA SI DETERMINAREA UNEI FEMEI CARE ISI URMEAZA PROPRIA CALE, CARE NU SE SPERIE DE OBSTACOLELE CE APAR DE-A LUNGUL DRUMULUI EI.
EXISTA O ANUMITA FRUMUSETE IN FEMEIA A CAREI INCREDERE IN SINE VINE DIN EXPERIENTELE EI DE VIATA, PENTRU CA EA STIE CA POATE SA CADA, DAR SE VA RIDICA CU GRATIE SI VA MEARGE INTOTDEAUNA MAI DEPARTE

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

4 thoughts on “Frumusetea= eliminarea surplusului”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s