Am crezut intotdeauna ca iubesc pe cineva…

Greseala principala, pe care o “duci” cu tine este ca intotdeauna iubesti pe cineva! Acesta este unul dintre cele mai semnificative lucruri ale tuturor fiintelor umane; dragostea lor este intotdeauna pentru cineva, este directionata- si in momentul in care tu, iti directionezi dragostea o distrugi! Este ca si cum ai spune: “Voi respira doar pentru tine… si atunci cand tu nu esti aici… cum mai pot eu respira?” Dragostea ar trebui sa fie ca respiratia; – ar trebui sa fie o calitate a ta oriunde ai fi, cu oricine ai fi, sau chiar daca esti singur, iubirea sa continue sa te inunde. Nu se pune problema sa fii indragostit de cineva ci sa fii IUBITOR

  Oamenii sunt frustrati in experientele lor amoroase, nu pentru ca este ceva in neregula cu dragostea; ei ingusteaza iubirea pana la punctul in care oceanul de iubire nu incape acolo. Nu poti comprima oceanul, nu este un izvoras. Iubirea este intreaga ta fiinta; Iubirea este evlavia ta Ar trebui sa te gandesti in termeni de : “Sunt sau nu sunt iubitor?” Problema obiectului iubirii nu va mai aparea. Fiind cu sotia ta, iti iubesti sotia; Cu copiii tai, iti iubesti copiii Cu servitorii, iti iubesti servitorii; Cu prietenii, iti iubesti prietenii; Cu copacii, iubesti copacii; Cu oceanul, iubesti oceanul. Esti iubire. Iubirea nu depinde de un obiect dar, este o radiatie a subiectivitatii tale o radiatie a sufletului tau; si cu cat este mai intinsa radiatia cu atat mai mare este sufletul tau. Cu cat sunt mai larg deschise aripile iubirii tale, cu atat mai mare este cerul fiintei tale.

Ai trait intr-o eroare obisnuita, a tuturor oamenilor si acum intrebi: “Sunt in stare sa te iubesc?” Din nou aceeasi greseala. Intreaba doar:” Sunt capabil sa devin iubire?”

Cand sunteti in prezenta mea, nu e nevoie sa ma iubiti; pentru ca ,altfel nu veti iesi din greseala obisnuita! Aici trebuie sa invatati doar sa fiti iubitori! Desigur iubirea voastra Va ajunge si la mine; va ajunge si la altii de asemenea! Va fi ca o vibratie care va inconjoara, raspandindu-se peste tot, si daca atatia oameni vor transmite iubirea lor,cantecul lor, extazul lor, intregul loc va deveni un templu! Nu exista alta cale de a face un templu! Apoi toata zona… se va umple de o noua energie si nimeni nu va avea de pierdut pentru ca peste voi se revarsa iubirea atator oameni; peste fiecare persoana se revarsa iubirea atator alti oameni..

Renuntati la acea greseala. Ca, din cauza acelei greseli o alta intrebare apare in voi: “… sau poate viata m-a adus in acest punct unde fericirea in iubire nu mai apare?” Viata nu este nimic altceva decat o oportunitate pentru ca iubirea sa infloreasca. Daca sunteti in viata oportunitatea este acolo- chiar si in ultima suflare! S-ar putea sa va fi lipsit toata viata; dar in ultima clipa, in ultimul moment al vietii pe pamant, daca puteti fi iubire, nu ati ratat nimic… pentru ca un singur moment de iubire este egal cu intreaga eternitate in iubire !

 Osho

Sursa:  http://caleaiubirii.blogspot.ro/

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s