Magicianul si Pasarea maiastra dintr-o fata

  

“Te simt ca pe o pasare care a fost ranita si care abia acum realizeaza ca are aripi de aur”, spuse magicianul mangaind parul fetei.


“Nu neaparat ranita, cat incatusata”,
a raspuns fata.”Incatusata intr-o poveste pe care si-a spus-o, pe care apoi a crezut-o si care nu ii facea bine, caci nu era reala.”
“Inteleg.”
“Dar iubesc realitatea cu tot ce mi-a daruit ea”  adauga soptit fata marea ei taina. “Este in toate ceva atat de duios…
Ca un cantec care mi-a modelat sufletul, chiar de a fost necesar sa si cresteze ca un  cutit uneori. Simt cum sunt framantata de mainile divine, care sunt vii…si… aceasta Viata din toate este sfanta pentru mine.”

“Te inteleg perfect. Nu-i asa ca uneori te uiti in trecutul vietii tale si multumesti lui Dumnezeu ca ai avut rabdare sa isi faca munca Lui ?…”
o intreba zambind in barba alba.

“Ii multumesc ca m-a invatat sa iubesc ca vrea sa isi faca munca prin mine. Mult timp am crezut ca sunt singura, eu si atat, intr-o lume straina. Parca am stat chircita, inchisa in jurul comorilor din fiinta mea, crezand ca astfel le voi proteja.  Acum  imi destind fiecare pana pe rand…privesc cu uimire curcubeul de culori nascut din aceste deschideri….desi inca nu simt ca mi-am dat drumul la zbor…Dar am rabdare; sa ma relaxez;  si sa imi revelez cine sunt.”

Si fata isi destinse aripile, deschizand larg zborul luminos al Pasarii Maiastre. 

*********

Anima


Poţi să-ţi vindeci viaţa from Kamala Queen on Vimeo.

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s