Puterea cuvintelor- un filmulet emotionant cu un mesaj special

http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F18291717 INTENTIA DE A BINECUVANTA 

Sursa: http://soundcloud.com/gandul-este-energie-pura

http://i.vplay.ro/f/embed.swf?key=nshwkt3b

Traducere: Barbatul orb avea scris pe bucata de carton ” Ajutati-ma, sunt orb”
Femeia care l-a ajutat a facut-o scriind acelasi lucru, dar in cuvinte mai potrivite, “Este o zi frumoasa, dar eu nu pot sa o vad”. Aceasta practic a facut ca oamenii sa poata vedea citind acel mesaj lumea prin ochii barbatului orb. Si sa il inteleaga.

Morala: este cel mai bine ca atunci cand comunicam cu ceilalti oameni sa nu o facem pur mental sau impersonal, ci sa urmarim sa ne adresam sufletului lor, vorbind in limbajul concret al inimii, ajutandu-i pe oamenii din jur sa simta in ei insisi, cu ajutorul raportarii si identificarii, ceea ce dorim sa le comunicam si ceea ce noi simtim.

Aceasta este cea mai eficienta forma de comunicare

*********

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

2 thoughts on “Puterea cuvintelor- un filmulet emotionant cu un mesaj special”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s