Sexy sau nu

Un experiment feminin – efectul pe care il are Femeia in doua circumstante: atunci cand isi exprima senzualitatea, manifestndu-si latura de fascinatoare si efectul pe care il are (sau nu) atunci cand isi ascunde sau inhiba aceasta latura.


 In videoclipul postat mai jos, o femeie a ales sa faca acest experiment urmarind timp de cateva zile sa adopte cele doua ipostaze si sa “contorizeze” rezultatul in termeni obiectivi, adica masurabili si verificabili, mai precis urmarind sa vada cat ii este de usor sa obtina pe gratis mici favoruri in fiecare din cele doua ipostaze.


Documentary : Sexy Girls Have It Easy from Bright Hand Pictures on Vimeo.

*********
Anima


Imi place acest experiment pentru ca nu au participat doua femei diferite, una sexy si alta nu, ci este aceeasi femeie, doar cu atitudine diferita. Si imi place si ca nu exagereaza, nici cu machiajul, nici cu tinuta.

Ce parere aveti, este intr-adevar mai usoara viata femeilor care isi asuma si manifesta feminitatea (si) in latura ei seducatoare? 

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

5 thoughts on “Sexy sau nu”

 1. Femeia este femeie in orice ipostaza ! Senzualitatea se poate manifesta si fara sa ai drept scop obtinerea unor favoruri ! Dar e doar un experiment si el dovedeste cat de mult conteaza imaginea, exteriorul pentru unii oameni! Interesant oricum, amuzant! 🙂

  Like

 2. Desigur, manifestarea senzualitatii si chiar a dragalaseniei feminine avand drept scop obtinerea de favoruri crede ca se numeste manipulare si nu prea tine d e demnitatea femeii. Erau necesare insa niste \”jaloane\” pentru acest experiment ca rezultatele sa poata fi cumva masurabile.Cred ca femeia isi poate manifesta senzualitatea in mod firesc, nu pentru a obtine ceva de la ceilalti – nu favoruri in pprimul rand- ci pur si simplu pentru ca fiind femeie senzualitatea e parte din ea si e chiar un atribut feminin esential, caci tine de natura minunata a femeii. Tocmai atunci cand ea este manifestata in mod spontan, ca o expresie a sufletului si nu a mintii orientate spre obtinerea de favoruri ea este incantatoare si chiar poate reprezenta un imbold pentru ceilalti, facandu-i sa se simta, datorita admiratiei si incantarii sa fie mai deschisi spre ceea ce e bun si frumos.Ma bucur mult ca ti-a placut experimentul, sper sa mai \”auzim\” si alte pareri, caci este un subiect complex si. zic eu, interesant.Multumesc mult pentru comentariu!

  Like

 3. :)La manipulare ma gandeam si eu , chiar daca unii ar numi-o pozitiva, tot manipulare este… Senzualitatea este fara dubii parte integranta a naturii feminine. Frumusetea irumpe din seva adancurilor, de aceea este asa seducatoare si aducatoare de fericire. Frumusetea adevarata este lipsita de vulgaritate, de indecenta, de ipocrizie. Ea incepe acolo unde se termina falsitatea, inselatoarele aparente ale personalitatii – gen studiul de caz -, confuziile intre instinctual si spontan, uniformizarea. Frumusetea mai tine si de exprimarea neingradita a individualitatii, acel ceva ce ne defineste, ce ne deosebeste de alta femeie… Subiect amplu… Mai vorbim ! 🙂

  Like

 4. Super experimentul!Desigur,atitudinea conteaza.Zambetul si accentuarea feminitatii,increderea si respectul transmit energie si iubire.Oamenii apreciaza ceea ce porneste din suflet si se oglindeste in exterior.

  Like

 5. As dori sa vizionez si eu acest video dar din pacate a fost retras. Cum as putea totusi sa-l vad? Ati putea sa mi-l trimiteti pe adresa mea de mail:un_nufar_alb@yahoo.com?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s