Secrete feminine – arta de a arata bine in fotografii

jesse mcartney – beautiful soul – beautiful soul
http://www.4shared.com/flash/player.swf?ver=9051

1.Apleaca-te usor spre aparatul de fotografiat (daca stai dreapta sau aplecata spre in spate  risti sa apari in poza ca avand barbie dubla)
2.Aseaza-te usor in semiprofil (astfel vei arata supla, curbele naturale ale trupului fiind puse in evidenta; pozele facute direct din fata au dezavntajul de a te face sa pari “patrata”)
3.Spatele drept, umerii spre in spate, pieptul inainte, intinde bine gatul (astfel acesta va parea lung si gratios)
4.Zambeste intotdeauna! (pometii vor arata minunat si ochii tai vor deveni instantanu mai plini de stralucire).
5.Un machiaj corect, care scunde micile pete de pe ten si iti subliniaza frumusetea naturala ajuta inotdeauna si in plus te face sa ai o atitudine relaxata, increzatoare.
6.Bucura-te de tine insati si lasa energia ta feminina sa curga liber, emanand mister, senzualitate, jucausenie.

7.Daruieste! Considera fiecare fotografie un dar prin care faci ca lumea sa devina mai frumoasa, mai plina de feminitate. Atuni cand daruim, sufletul nostru transpare in toata splendoarea sa prin ferestrle ochilor, prin gratia miscarilor, prin fericirea si plenitudinea care ni se citeste pe chip.

******************

Anima
03-noa – life is beautiful – beautiful that way
http://www.4shared.com/flash/player.swf?ver=9051


Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

3 thoughts on “Secrete feminine – arta de a arata bine in fotografii”

  1. Aplic sfaturile astea de cand le-am citit acum cativa ani intr-o revista! Si chiar sunt utile! Bine, acum mai conteaza si cat de fotogenic esti si cat de bine te simti in pielea ta! 😉

    Like

  2. Excelente sfaturile tale,eu de altfel asa sunt mereu zambitoare…nu pot decat sa ofer macar atat, cate-un zambet celor care isi indreapta atentia asupra mea…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s