Pentru tine, iubita mea…

Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc gandurile din mintea mea, pentru ca tu sa le impletesti intr-o desavarsita tesatura a sufletului.

Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc toate dorintele mele de fuziune profunda cu tot ceea ce exista, pentru ca tu sa le saruti si sa cresti o imensa padure tropicala din ele.
Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc aspiratiile mele spre perfectiune, pentru ca tu, atingandu-le cu talpile, sa le transformi intr-un covor fermecat care te va purta pretutindeni.
Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc sentimentele mele de recunostinta fata de Cel care te-a Creat, pentru ca tu sa le zambesti catre lume intr-o promisiune mereu reinnoita a fericirii .

Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc uimirea mea fata de toate minunatiile pe care frumusetea ta senzuala le promite iubitului curajos, pentru ca tu sa o primesti in inima ta si sa o radiezi ca pe o infinita compasiune ce va salva lumea.
Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc speranta mea pentru o lume mai buna, pentru ca tu, razand inocent la ea, sa o folosesti ca machiaj.
Tie, dragostea mea, ma simt inspirat sa-ti daruiesc planurile mele cele mai marete, pentru ca tu sa le studiezi serios iar apoi sa le asortezi cu culoarea rochiei tale.
Tie, dragostea mea, ma simt inspirat sa-ti daruiesc luna de pe cer, pentru ca tu sa faci din ea un smiley perfect pe care sa-l atarni la usa ta.
Tie, dragostea mea, ma simt inspirat sa-ti daruiesc cele mai fierbinti vise de pasiune ale mele, pentru ca tu sa te imbraci sexy cu ele si sa incepi sa ma seduci.
Tie, dragostea mea, ma simt inspirat sa-ti daruiesc intreaga mea cunoastere, pentru ca tu sa pui un semn de intrebare asupra ei, facand din ea o gluma buna si razand din toata inima de ea.
Tie, dragostea mea, ma simt inspirat sa-ti daruiesc actiunile mele, pentru ca tu sa le iei si sa coci din ele cea mai delicioasa prajitura.
Tie, dragostea mea, ma simt inspirat sa-ti daruiesc cel mai inalt ideal al meu, pentru ca tu sa il asezi in inima ta si sa te rogi pentru implinirea lui.
Tie, dragostea mea, ma simt inspirat sa-ti daruiesc soarele zilei de vara, pentru ca tu, Dragostea mea, sa-l cufunzi in gura ta umeda si sa-l asezi in buricul tau.
Tie, dragostea mea, ma simt inspirat sa-ti daruiesc barbatia mea, pentru ca tu, plina de pasiune, sa o ascunzi in taina tainelor si sa-mi arati adevarata dimensiune a constiintei.
Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc viata mea in extaz si armonie, pentru ca tu, intr-un mod gratios, sa faci din ea un colier pe care sa-l asezi pe pieptul tau, plin de esenta vietii.
Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc cele mai indragite amintiri ale mele, pentru ca tu sa le rasfiri pe patul tau, dormind apoi pe ele si visand lumi de perfectiune si intelepciune.
Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc optimismul meu ca stanca, pentru ca tu, cu un suras misterios, sa il primesti soptindu-mi: multumesc, il admir!
Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc timpul meu, pentru ca tu, cu multa pasiune sa invelesti si sa decorezi cu el dormitorul uniunii nostre extatice.
Tie, dragostea mea, sunt inspirat sa-ti daruiesc iubirea mea, pentru ca tu sa o primesti si sa iubesti lumea intreaga cu ea!
Inspiratia de a darui imi vine din feminitatea ta radianta ce imi exalta simturile.
Inspiratia de a darui imi vine din rotunjimea ta perfecta din care Creatorul a invatat sa traseze primul cerc perfect.
Inspiratia de a darui imi vine din prezenta unui miraculos mister ce porneste de la faptul ca tu respiri si te incalzesti dinauntru.
Inspiratia de a darui imi vine din visele tale de intelepciune care aduc in lume intelepciunea viselor si care fac din noapte un taram prietenos.

Inspiratia de a darui imi vine din mainile tale delicate dar puternice, care pot duce greutatea unei sarcini dificile, dar si floarea pe care o primesti de la un iubit secret.
Inspiratia de a darui imi vine din privirea ta plina de jucausenie si bucurie, care reflecta lipsa de griji a tuturor copiilor lui Dumnezeu si care imi aminteste ca si eu sunt unul dintre ei.
Inspiratia de a darui imi vine din virginitatea ta reinnoita constant, care aduce lumii limitate speranta perfectiunii.
Inspiratia de a darui imi vine din revelatia uluitoare ca esti fiinta umana si totusi universul este la picioarele tale.
Inspiratia de a darui imi vine din seriozitatea ta in cele mai de necrezut aspecte ale vietii si relaxarea ta in altele pe care cineva le-ar considera serioase.
Inspiratia de a darui imi vine din umilinta ta exemplara care-ti permite sa primesti limitarea pe care o pun asupra ta fara sa ma sperii cu nelimitarea ta.
Inspiratia de a darui imi vine din totala ta daruire de sine in actul iubirii.
Dragostea mea, prin tine invat sa contemplu gloria tuturor calitatilor si si valorilor divine fara sa ma limitez la o calitate sau valoare particulara.
Dragostea mea, prin tine invat sa contemplu natura diamantina a mintii iluminate, ascunsa in starile mereu-schimbatoare ale existentei terestre.
[…]Dragostea mea, prin tine invat sa merg drept pe cale, pentru ca nu exista alta cale, chiar daca mintea sugereaza altfel.
Dragostea mea, prin tine invat sa ma misc mereu mai senin si fara blocaje, lasand curgerea vietii sa-si urmeze calea, dand atentie doar bucuriei iubirii.
Dragostea mea, prin tine invat sa raman ferm si vertical in mijlocul celei mai intense placeri si pasiuni si cu grija sa acord atentie detaliilor.[…]
Dragostea mea,
PRIN TINE INVAT SA IUBESC.
Tie, Dragostea mea, iti spun

Te iubesc!

***********************************
ANIMUS

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa descopere puterea sacră și profund vindecătoare a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare. In calitate de psiholog, terapeut de familie și facilitator de workshopuri si cursuri transformaționale pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare (fata in fata si online), ci și căldură sufletească și încredere în sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, vindecare emoțională și o scânteie de magie divină în viața femeilor ce aleg să își descopere potențialul nelimitat.

6 thoughts on “Pentru tine, iubita mea…”

  1. ce frumos…ce cuvinte si ganduri superbe…dragostea ne face uneori capabili de lucruri pe care poate altfel nu le-am fi facut niciodata…e cel mai fruos sentiment posibil care merita si suferintele pe care le provoaca

    Like

  2. Cand intalnim cu adevarat dragostea,invatam sa iubim…iubind,ne desavarsim ca oameni,simtim ca suntem in armonie cu Universul.Cu iubire si recunostinta,tuturor!

    Like

  3. Superb poemul acestui inspirat barbat…iar imaginile pe care tu le-ai asociat versurilor sunt minunate…felicitari si imbratisari pentru aceasta postare…

    Like

Leave a comment