SOPHIA LOREN – frumusete pamanteana si charmul unei dive reunite intr-o femeie

                               
Motto: ” Tot ceea ce am se datoreaza spaghetelor “ Sophia Loren, referindu-se la atributele frumusetii sale fizice

Va propun in continuare 2 citate  impresinante ale Sophiei, care denota inteligenta,rafinament, modestie si bun simt:

“Seductia si senzualitatea constau 50% din ceea ce ai si 50% din ceea ce oamenii cred ca ai.”
                                                                                                                     SOPHIA LOREN

                                                                                                                                                           

“Desi nu mai sunt la anii tineretii, sunt inca foarte captivata de procesul descoperirii de sine. E mult mai bine sa imi explorez viata, fiind atenta sa invat din greselile pe care le fac, decat sa fiu calduta. Greselile fac parte din datoria pe care o femeie adevarata, ce traieste viata din plin, o plateste surazand.
Cred cu tarie in cunoasterea de sine. Si sunt convinsa ca aceasta autocunoastere include greselile pe care le facem pentru a invata. Viata mi-a revelat faptul ca adevarata descoperire de sine nu poate exista fara o cazatura ici-colo. Sper doar sa nu ma impiedic atat de tare incat sa uit in cazatura lectia ce mi se ofera si sa nu uit sa ma intreb de fiecare data:” oare ce vrea sa ma invete aceasta greseala ?”
Stiu ca deschizandu-ma sa intampin cu iubire partile mai putin stralucite din mine insami devin capabila sa intampin cu inima deschisa si iertatoare, fara a judeca, greselile, erorile si caderile oamenilor din jurul meu. Cred ca aceasta capacitate am putea-o numi compasiune. Nimeni nu e perfect, nici macar eu. Dar prefer mai degraba sa am o  viata plina, intensa si incantatoare, decat una fara imperfectiuni si fara savoare”.
                                                                                                                   SOPHIA LOREN
********************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

10 thoughts on “SOPHIA LOREN – frumusete pamanteana si charmul unei dive reunite intr-o femeie”

 1. Sophia Loren, una din revelatiile anilor '70 si in acelasi timp una din preferatele mele alaturi de Sara Montiel, Gina Lolobrigida,Brigitte Bardot si alte mari dive.Multumesc pentru remember!

  Like

 2. Multumesc pentru vizita si pentru timpul acordat ca sa scrii, m-a incantat crearea acestui post dedicat Sophiei, imi amintesc ca eram micuta cand am vazut-o in rolul unei sotii si mame plina de viata, iubire si farmec feminin totodata, jucand alaturi de Marcelo Mastroiani si m-a vrajit cu totul..Voi posta in perioada ce urmeaza mai multe articole despre si cu femei de neuitat.Iti doresc o vara fermecatoare, draga Elena!

  Like

 3. Pe Sophia Loren o consider una dintre frumusetile care corespunde,fara nicio rezerva, \”Eternului feminin\”!Totdeauna, am admirat-o!Mereu,am considerat-o ca avand un magnetism uluitor!Barbatii o divinizau,iar femeile ii apreciau splendoarea !Iti doresc o zi superba!

  Like

 4. Waw!!! ce mult mi-a placut Sophia Loren,aveam o gramada de poze cu ea in tinerete,era o moda sa aduni ilustrate cu artisti,eu dadeam in schimb orice alt artist s-o am in mai multe imagini…o adoram!grozava femeie!stf

  Like

 5. ma incanta sa citesc despre modele feminine care sunt fermecatoare, frumoase dar in acelasi timp INTELEPTE, CU SUFLETUL PLIN SI CU VALORI INALTE. inteleg ca ai deschis seria acestor modele autentice si ca va continua…

  Like

 6. Este Diva,ce paseste cu siguranta si incredere,este femeia ce a devenit mai frumoasa,mai inteleapta,cu fiecare an ce s-a adaugat in siragul vietii.Multumesc,Anima!

  Like

 7. da, seria Modele Feminine va continua si primesc cu drag si propunerile voastre. Deci, care sunt, minunatele mele cititoare si dragii mei cititori, acele femei ce v-au inspirat si pe care ati dori sa le regasiti in articolele de pe ARTA-FEMINITATII?Va imbratisez si va urez un super-weekend!

  Like

 8. Cateva femei celebre ce m-au inspirat sunt: Marilyn Monroe,Ingrid Bergman,Catherine Deneuve,Jackie Kennedy,Romy Schneider…Anima,imi permiti te rog sa spun ca esti sursa de inspiratie pentru noi si faci parte din lumea celor ce simt cu adevarat sensibilitatea vietii.Sunt convinsa ca acum am omis multe femei celebre,insa am convingerea ca vor fi reamintite de tine Anima si de cei ce citesc aici(si nu numai).

  Like

 9. Buna, Sunt Elixa azi am fost la facultate intradevar imbracata un pic mai sic cum mo-r vazut colegii au zis uite pe Sophia Loren pe moment am crezeut ca glumesc la semanare dar acum realizez cat de mult semanam , intredevar frumos site si frumuloasa femeie o fost , dar si ff foarte inteligenta admir mult femele inteligente, feminine care iubesc totul neconditionat , car stiu cat conteaza si numai un zambet sincer va las pe toti si traiasca netulllllllll am 43 ani dar e super ca exista netul ce ne faceam in aceasta lume atat de rapida , de unde luam informatiile bafta tuturor si multumescmult colegilor de la l Blaga sibiu ptr complimentele facxuta sanatate si vacanta placuta o vara lilinistiata sa avem multi pupiciiii

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s