Un secol de feminitate in imagini X


FEMEIA

1990 – 2000


************************* 

***************************
*Update: Femeia anilor ’90-2000 pune mult mai mult accentul pe sex-appeal, este pasionala si delicata in acelasi timp..Ceea ce pana in anii ’70-’80 era mai mult joc subtil, voalat al seductiei, devine acum provocarea unei nimfe..

Eterata, cu contururi zvelte, femeia anilor ’90 si 2000.. este, paradoxal, mult mai directa, provocatoare, iesind cu indrazneala de sub voalurile ce lasau abia ghicite contururile sale pline de mister.
 Desi aparent foarte stapana pe sine, dominand si intreband parca din priviri: “crezi ca poti sa imi faci fata?”, ea pare mai putin constienta de multiplele fatete ale Eternului Feminin pe care le poate intruchipa, mai inchisa in ea, desi mai extravertita, mai rationala, dar si mai greu de multumit..Frumusetea ei este fie cea a unei amante impudice, fie cea a unei stapane pe fraiele atractiei, fie vulnerabilitatea femeii inca adolesenta in inima ei, ce isi cauta identitatea in tumultul vietii..
Admir la ea curajul, umorul si independenta, libertatea mai mare pe care si-o asuma..Ar completa-o magnific o mai mare vitalitate,deschiderea mai profunda a inimii si descoperirea de sine prin cautarea maistriei in arta de a emana magia, preaplinul si farmecul Eternului Feminin.
Femeia este insasi intruchiparea fluxului Vietii, iar exprimarea libera, plina de dragalasenie si candoare, constienta si indelung exersata a jocului sufletului feminin, prin iubire, cu tot ceea ce exista, o face infinit fascinanta. Puterea ei de a hrani Viata si a o inflori este adevaratul ei sens, rostul pe care ea il cauta.
Sa ne deschidem deci inimile, la unison cu mintea, pentru ca noi, femeile Prezentului, femeile doctori, ingineri, terapeuti, profesoare, traineri, manageri, femeile mama, femeile super-woman :),  sa exprimam cu gratie aceasta forta miraculos de suava a Feminitatii ce hraneste, incanta, daruiete, fascineaza, vrajeste inima prin fericire, joc, gingasie,iubire si o inalta.
 Femeie frumoasa, redevino din Super-woman, tu insati – dulceata de trandafiri, lumina ce curge, adevarata Zeita

************************


 ***********************************
Doresc de asemenea astazi sa adaug multumiri din inima Loredanei si lui Ionel  pentru minunatele premii pe care mi le-au dat in dar, bucurandu-ma muuult !!!

Pentru ca deja cred ca toti cei dragi mie din blogosfera au primit aceste frumoase premii, nu voi nominaliza pe cineva, ci le daruiesc la randul meu cu bucurie tuturor celor ce ma viziteaza, ca sa le infrumuseteze si sa le umple de zambet si raze de soare blogurile.
Iata si cele 10 lucruri ce ma incanta:

1.A imi asculta si urma inima
2.A ii asculta pe cei din jurul meu si a invata de la ei.
3.A scrie pe acest blog
4.A crede cu tarie in Bine, Frumusete si Dumnezeu
5.A fi indragostita si a iubi profund 
6.Rochiile matasoase si tot ce este fin,delicat, feminin, rafinat
7.Meditatia
8.Dialogul cu sine in oglinda 
9.Jocul si bucuria copiilor (inclusiv a copiilor din inima celor mari)
10. A explora, deslusi si a ma umple de mirarea ce mi-o starnesc tainele Vietii si ale Universului


cu iubire,

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

8 thoughts on “Un secol de feminitate in imagini X”

  1. Si cum ai comenta? Cum difera femeia anilor 1990-2000 de femeia anilor 1970-1980 sau din alti ani? Multumim pentru postare, chiar asteptam de mult episodul zece si deci va fi in curand postare si cu episodul 10?

    Like

  2. multumesc pt update. Dupa ce publici si episodul 11, faci o sinteza finala a episoadelor 1-11? lista aspectelor care te incanta a fost o surpriza placuta, si pozele cu tine exprimand atata naturalete, libertate, fericire..

    Like

  3. fermecatoare pozele,ne aduc aminte cum ar trebui sa arate cu adevarat o femeie,nu ce vedem acum in toata mass-media.Pozele astea exprima sublimul,senzualiatatea,misterul,gingasia si forta la un singur loc,intr-un cuvant FEMEIA cu adevarat.Iti citesc de mult blogul si imi infrumuseteaza ziua de fiecare data.Felicitari!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s