Tumult de femeie


Penduland intre singuratatea inimii si bucuria totului, intre “in mine e  totul” si “am atata nevoie de tine…”


..Balansand intre zambete copilaresti si priviri sagalnice, intre ochi inocenti si ochi de alcov, intre ochi plini de lacrimi si ochi visatori..

Viata pe muchia petalei de trandafiri, intre inflorire si spini, intre parfum ametitor si mana ce te rupe de la mijloc..


Viata de Femeie..Tumult de viata!..

Viata de inima, de frumoasa de pica, viata de doamna, de tiganca dansand cu poalele ridicate, de fetita curioasa, de mama a Lumii si de sora a Pamantului..viata de mare preoteasa si viata de spalat podele ingenuncheata ca in rugaciune..


Viata de cantec si viata de joc, viata cuminte si apoi..nesfarsite gemete si suspine dulci ce brazdeaza inaltul cerului cu fulgere de iubire..

Viata plina de culori, viata in bucati de cioburi colorate, urmarind sa devii fascinant vitraliu..Tumult de strigate de lupta pe campul iubirii, iubirea cu care lupti pentru viata si pentru trimful iubirii..tumult in care strigatul devine ruga si “multumesc” devine psalm..

Viata de cautare si de invartire cu o viteza din ce in ce mai mare..viata de echilibru si de salt in gol..viata de incredere si franturi de disperare urcate la Cer si transformate in stele..Viata traita, orice ar fi, cu bratele deschise si inima batand..


 Viata de Femeie…Aruncare in lumina !…

**********************
Anima


Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

5 thoughts on “Tumult de femeie”

  1. Ce frumos spui:\”Viata de Femeie..Tumult de viata..\” Si imaginile sunt super,ca de obicei!Multumesc ! >:D<

    Like

  2. Felicitari si pentru aceasta postare deosebita!Este foarte atractiva ,atat prin forma cat si prin continut!Ea defineste femeia in intregul sau,asezand o coroana pe \”crestetul\” Eternului feminin !Iti doresc o zi frumoasa!

    Like

  3. …\”Viata pe muchia petalei de trandafiri, intre inflorire si spini, intre parfum ametitor si mana ce te rupe de la mijloc…\” superb asa cum ne-ai invatat deja…te imbratisez plina de viata tumultoasa…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s