Viata – Lumina si culoare

Viata mi-a daruit mierea sa (prezentul) si aurul sau (timpul).Am sorbit pana la fund cupa revarsandu-se de miere si i-am pretuit aurul. M-am lasat poleita de culoare. Imbatata de lumina. Impodobita de petale. Am deschis bratele ca sa te cuprind, aur al vietii, clipa prezenta, savoare fara sfarsit a bucuriei de a exista !

Tu imi daruiesti totul. In Natura ma regasesc. Cu florile vorbesc. Cerul este sfatuitorul meu tainic. Necuprinsul este inima mea.

Sunt Femeie si ma regasesc in toate. 
Pamantul ma sustine si vantul ma conduce, soarele ma hraneste si lumina ma spala. In lumina ma joc, cu genunchii pe pamant ma inchin, in bolta senina imi inalt cantecele de dragoste.

Mi-am deschis bratele, te-am imbratisat la pieptul meu, cu iubire. Miere si aur mi-ai daruit.

Miere, aur si lumina curge din degetele mele, din privirea mea insetata de infinit, pieptul meu naste petale de flori, petale de soare impodobesc picioarele mele care alearga si se invartesc cautandu-te la infinit, la infinit topindu-se in tine.
Aur se naste in inima mea.

Aurul vietii il adun si-n inima il inmultesc.
Cu mierea adunata din florile vietii-l servesc.
Lumina si culoare daruiesc si primesc.

In Natura ma regasesc.
**************************************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

15 thoughts on “Viata – Lumina si culoare”

 1. superb!!!!!!!!!!!!!mi-ai umplut cu galben de aur inima mea acum violeta …multumesc, caci ma regasesc in fiecare cuvant asternut printre minunatele fotografii impregnate cu miere…te imbratisez femeie de aur si miere!

  Like

 2. Cuvintele tale deosebite acompaniaza imaginile de vis pe care ,cu generozitate,le-ai oferit celor care de doua saptamani iti simteau lipsa din magnificul univers virtual.Bine ai revenit!Iti doresc o zi frumoasa!

  Like

 3. Mi-ai lipsit si acum iti urez bun venit, frumoasa femeie,cu suflet de flori si cuvinte ce ne mangaie,in frumosul drum al vietii aflate in armonie cu natura!!!

  Like

 4. Galbenul este culoarea mea preferata! MA simt bine pe blog-ul tau. Aurul isi pierde valoarea, mierea isi pierde dulceata in comparatie cu zambetul tau!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s