Un secol de feminitate in imagini IX


FEMEIA
1980-1990
****************************
Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

8 thoughts on “Un secol de feminitate in imagini IX”

  1. Jane Seymour e atat de frumoasa in fotografiile din tinerete..nu le stiam… si acum, la 59 de ani, tot o frumusete este…desi nu bag mana in foc pentru cat de \”naturala\” este frumusetea ei!

    Like

  2. superbema gandeam la cat de superbe erau atunci femeile si mnah in ceea ce priveste make-up-ul…inca nu se stia de atatea tehnici si se scotea mai mult in evidenta frumusetea naturala si erau inatata de frumoase

    Like

  3. doamne cat de frumoase sunt, sunt putin cam suparata, ti am deschis pagina si am zimbit… imi place tare mult ce postezi alaturi de cuvintele innobilate cu har!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s