Un secol de feminitate in imagini VIII

http://embed.trilulilu.ro/audio/billiq/094e801c1280aa.swf
Asculta mai multe audio Muzica


FEMEIA
1970 – 1980
********************************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

10 thoughts on “Un secol de feminitate in imagini VIII”

 1. Nah,pai ce sa zic,multumesc de vizita si ma inchin cu respect iubire si admiratie in fata eternului feminin.Numai ca una fara alta nu se poate,si echilibrul e de fapt e cea ce cautam:)

  Like

 2. Da, asa simt si eu. Fiind femeie, caut sursa feminitatii si modurile in care pot face din a fi femeie un dar. de aceea scriu despre feminitate, caci este ceea ce descopar si cunosc in mine. Pot spune, din experienta si cu mana pe inima ca feminitatea infloreste prin iubirea si admiratia fata de ceea ce este masculin. Masculinul si femininul se potenteaza reciproc si jocul dintre ele este insusi jocul vietii.Despre masculinitatea adevarata si modalitatile de amplificare a calitatilor masculine nu simt ca ar fi intelept sa scriu eu, caci un barbat ar sti cu siguranta mai multe si ar scrie mai bine, din experienta lui directa.Sper insa ca acest joc al descoperirii feminitatii, caruia ii este consacrat acest blog, sa incante barbatii la fel de mult cum inspira femeile, asa cum femeile frumoase, feminine, iubitoare si gingase au incantat dintotdeauna inimile.Multumesc pentru aceasta prima vizita S-hell si Adi, sunt bucuroasa sa va 'cunosc' si va astept intotdeauna cu drag!

  Like

 3. felicitari pentru aceste fotografii!foarte frumos, totul ! m-ai acaparat pe ziua de azi, pe cat e de urat afara, pe atat e de frumos aici in raza mea vizuala de 50 cm )!te-am trecut la blogurile de suflet!

  Like

 4. ce femei frumoase, frumoase pentru ca au stiut ca isi afirme feminitatea…pacat ca acum are loc o tendinta de ascundere, mascare sau chiar inhibare a feminitatii…frumoasa colectie:)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s