Rugaciunea femeii cu simtul umorului:)

 
Doamne Dumnezeule,

astazi am reusit sa fac totul  bine.

Nu am barfit , nu mi-am pierdut cumpatul, nu am fost lacoma, nici tafnoasa, nici meschina sau nepoliticoasa, nu am dat dovada de egoism, nici de comoditate. Nu m-am vaicarit, nu mi-am plans de mila, nu am spus prostii si nici nu am mancat ciocolata ! Nu am folosit cartea de credit.

Dar urmeaza sa ma dau jos din pat peste un minut si atunci cred ca voi avea maaaree nevoie de tine! 
:)))
 
**********************************

Anima

 
 
  
 

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

7 thoughts on “Rugaciunea femeii cu simtul umorului:)”

  1. :))nu-nu-nu:) doar sa il rugam pe Doamne-Doamne sa ne inspire, cred ca e de ajuns..Sa ne dam jos apoi din pat cu bucurie–putem face zeci de lucruri bune-bune-bune zilnic, ar fi pacat sa ne petercem ziua in pat(ei, din cand in cand, cu iubitul(dar nu al 10 ani!:), merge..chiar e indicat!si chiar daca poate vom si gresi, caci a gresi e omeneste, dorind sa fim cat mai bune, mai frumoase, mai feminine,vom fi inspirate si vom face multe-multe \”bunatati\”:)

    Like

  2. multumesc Simi, fotografiile sunt desene cu celebrele ''pin-up girls\”, inspirate tot de femeile anilor '40-'50.. asa, in joaca, aceste desene 9sau fotografii) surprind foarte frumos si in mod jucaus ceva din dulceata feminina. Si sunt foarte apreciate de barbati aceste imagini(chiar si in zilele noastre exista multi fani pin-up girl), tocmai pentru ca dulceata, dragalasenia si candoarea sunt caracteristici specific feminine …iar tot ce e cu adevarat feminin, are ecou in si trezeste inima barbatului. Sa ne lasam deci impregnate de aceasta dragalasenie si puritate in acelasi timp senzuala si copilareasca si sa picuram in trecerea noastra, \”dlceata de trandafiri\” in suflete. Mai ales inm sufletele barbatilor, care cauta femeia-Femeie, cea ce trezeste barbatul-Barbat.;)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s