Un secol de feminitate in imagini V

Asteptandu-te cu drag acasa…

..ca sa stapaniti lumea..

 
 ..si sa o conduci in dansul vietii…
 
..pregatita..

..zambitoare..
..si seducatoare..  
..te priveste..
..copilareste.. 

..sau..
..strengareste..
 

…senzual..

..sau..

                                                  ..provocator..

..si abia asteapta..
..sa iti sara in brate…

..ca tu sa descoperi..
..mereu un alt chip..


                                       


..al Zeitei din Ea.

 FEMEIA

1940 – 1950

*********************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

4 thoughts on “Un secol de feminitate in imagini V”

  1. draga mea minune de femeie foarte inspirat alese aceste fotografii; imi place intregul \”serial\”; emana foarte multa feminitate rafinata; multumesc!pupi din dulceata!

    Like

  2. Bine ai venit la ARTA-FEMINITATII,Margeluta. Ce nume frumos ai!Da, in acele vremuri accentul se punea mai mult pe feminitate. Femeile erau educate inca de cand erau fetite sa fie dulci, elegante in tinuta, gesturi si vorbire… Existau si multe scoli cu internat, deci fetele traiau multi ani intr-un mediu complet feminin, ceea ce ajuta ca atributele feminitatii sa se greveze foarte puternic in caracterul si temperamentul lor.Astfel era foarte usor sa se mentina acea diferenta barbat-femeie in cadrul cuplurilor casatorite mai apoi, caci femeile se comportau specific feminin, iar barbatii erau de asemenea crescuti in acel spirit de gentlemeni..si se comportau ca atare, pastrand de-a lungul vietii un spirit al onoarei.Cu toate acestea, feminitatea este in noi inca de la nastere, este un dat al firii pentru noi, femeile, este specificul nostru..Nu ne-am nascut intamplator femei.Si tocmai de aceea au existat femei foarte feminine in orice epoca si exista astfel de femei si acum.Trebuie doar sa ajutam feminitatea noastra sa iasa la lumina si sa ne deschidem inimile, pentru a intra in contact cu ceea ce este de fapt dintotdeauna in noi. In inima fiecarei femei exista vise, aspiratii, idealuri, dorinte specific feminine. In fiecare dintre noi exista arhetipul feminin, denumit de Jung anima, Sufletul Lumii.Iar modurile de exprimare a feminitatii, punerea acesteia in valoare se invata prin practica,admiratie, atentie si perfectionare gradata..ca orice Arta autentica.Te imbratisez si te mai astept cu comentarii, Margeluta draguta.Vin si eu sa vad ce ganduri insiri tu \”pe ata vietii\”.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s