Ce mai faci frumusete?

Am intrebat la telefon, o femeie cu care nu ma mai intalnisem de ceva vreme: “Ce mai faci, frumusete? Tot asa frumoasa esti? ” A urmat o pauza lunga, apoi ea mi-a zis cu voce tremuranda:”Nici nu mai stiu…frumusete…nu mi-a mai zis de foarte mult timp cineva ca sunt frumoasa…tot timpul aceleasi lucruri-copii, servici, mancare, sot, bani, griji, aceleasi haine, rutina…nu mai stiu daca sunt frumoasa, nu mai am timp sa ma gandesc ca sunt frumoasa…tu de unde stii ca sunt frumoasa?” Am simtit-o desprinsa atat de mult de ea insasi, de frumusetea pe care fiecare femeie o are in ea insasi si pe care ii este atat de usor s-o lase lumii s-o vada, daca n-ar uita-o, rataci-o, amesteca-o…Atunci am inteles cata nevoie avem noi, femeile, sa ne amintim (chiar una alteia)cat mai des, cat suntem de frumoase, caci chiar asa suntem….FRUMOASE.

…dedic Frumusetii din fiecare femeie aceste randuri:                                                                 Canturile primaverii sunt parul tau,Femeie / adierile vantului sunt mainile tale, mangaietoare si calde; picurand clinchete de ras si susurand cuvinte / Tu, izvor fermecat, parfum de flori, soare intre nori ,/ copila de roua,  gradina divina, / esti cea mai frumoasa creatie / a lui Dumnezeu !  autor: Simina    (www.poeziaiubirii.blogspot.com)

****************************************

Anima    

 

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

4 thoughts on “Ce mai faci frumusete?”

  1. Nu e greu sa reamintesti unei femei frumoase ca e frumoasa.Mai greu e sa comvigi femei singure ca nu sunt singure si cum sa treaca mai usor peste momentele grele ale sarbatorilor,cand singuratatea e cea mai cumplita epidemie.Crezi ca femeile frumoase nu sufera de singuratate? Unele,bineinteles.Mi se pare o tema ce ar trebui dezbatuta.Imi place foarte mult cum expui.Felicitari!

    Like

  2. Multumesc mult pentru idee si pentru aprecieri.Da,e o sugestie foarte buna, am trecut si eu acum cativa ani prin acea singuratate de sarbatori careia nu stiam cum sa ii fac fata altfel decat printr-o melancolie coplesitoare.Afost greu. Anul acesta fiind departe de cei dragi mie am fost din nou singura de sarbatori,dar nu m-am mai simtit singura pentru ca am gasit in mine f multe lucruri de explorat,de daruit si de faut ,pentru ca ma simt(eam) plina.Vom vorbi despre aceasta la ARTA-FEMINITATII,cu siguranta.Te mai astept si cu alte sugestii,draga Floarea.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s