Dansul..aah, dansul ! – Lectia de striptease

Dansul..aah,dansul!
Esenta feminitatii este miscarea. Sau pote ar trebui sa ma exprim mai exact – curgerea, fluiditatea care este vizibila prin miscarea eleganta, plina de gratie, impact, fascinatieFelul in care tu te misti capteaza atentia asupra ta, te ajuta sa emani ceea ce exista in tine, feminitatea ta interioara.
De cate ori nu ai privit o femeie si sa nu ti se para neaparat frumoasa..dar in momentul in care a inceput sa se miste, ca o regina sau ca un fluture multicolor ori a inceput sa danseze, i-ai surprins gesturile fluide si gratioase si ai simtit ceva ce parca este dincolo de ea, esenta ei feminina… dintr-o data ai intrezarit cu adevarat Femeia arhetipala din ea.

Dansul – da! te poate face zeita. De fapt, poate arata si celorlalti zeita care esti tu.
Dansul rafineaza miscarile, destinde corpul, dezinhiba mintea, face ca energia sa curga liber prin  trupul tau, transmite mesajele sufletului tau.
Evita capcana de a fi sedentara ! Iti poate reduce farmecul la jumatate…
Orice forma de miscare -plimbarea, alergarea, sportul in general, fitnessul, yoga, pilates – iti face bine si iti dinamizeaza feminitatea. Dansul este o forma speciala de miscare, caci are darul de a te ajuta sa comunici, sa transmiti un mesaj, sa daruiesti ce e in inima ta si..de ce nu?..sa seduci prin feminitatea ,delicatetea, forta si frumusetea ta.

Danseaza, danseaza, danseaza! Cu instructor sau fara, in cuplu sau sigura, in linistea sufletului tau mai ales, pe muzica care iti place si te face sa vibrezi… danseaza dimineata cand te trezesti..zilele tale vor deveni pline de fluiditate si te vei simti foarte libera sa fii cea care esti..danseaza cand faci ordine in casa, toate treburile zilnice vor deveni o forma de joc si voie-buna; danseaza inainte sa faci dragoste..mmm..el va fi surprins in mod foarte placut si da, va fi foarte incitat..in plus, te va privi ca pe o zeita..va descoperi ca ESTI O ZEITA. Tu insati te vei simti Zeita.

Pentru astazi, femeie minunata, am cautat pentru tine o lectie de striptease..Muzica din videoclip nu mi se pare chiar cea mai potrivita (parca nu vorbeste sufleului), dar sigur vei pune tu in fundal un sonor mai adecvat.
Asa.. acum ca suntem pregatite…
Scutura-ti parul, zambeste….intinde-te ca o pisica…put your heels on and….DANCE !!! 🙂
Cu drag,
*****************************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

3 thoughts on “Dansul..aah, dansul ! – Lectia de striptease”

  1. \”Ascultati muzica prin suflet. Asa-i ca simtiti o fiinta interioara care se desteapta inauntru vostru si ca datoriat ei capul vi se redreseaza, bratele vi se ridica si mergeti usor catre lumina? Aceasta desteptare este primul pas al dansului, asa cum il concep eu.\” Isadora Duncan- \”Viata mea\”

    Like

  2. \” Dansul are drept scop sa exprime sentimentele cele mai nobile si cele mai adanci ale sufletului omenesc(…). El trebuie sa stabileasca in viata noastra o armonie calda si vie; a-l considera numai un divertisment frivol sau agreabil inseamna a-l injosi.\” Isadora Duncan- \”Viata mea\”

    Like

  3. Multumesc Simina pentru randurile scrise!Isadora Duncan, initiatoarea dansului contemporan chiar este un model de femeie seducatoare si foarte feminina despre care vom vorbi pe blog.Succes si inspiratie multa la Poeziile Iubirii!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s