Arta-Feminitatii – VINO SI TU !


Arta-Feminitatii...
Trezeste feminitatea ta sublima! 
Straluceste in lumina frumusetii tale! 
Emana bucurie si incredere in sine! 
Arta-Feminitatii – resursele de care ai nevoie pentru a face din feminitatea ta o adevarata arta…a seductiei :)..si a vietii implinite.

Celebram  Eternul Feminin si regasim misterul sau fascinant,  care astfel straluceste cu putere si gratie in noi!

Daca te simti bine aici, daca te regasesti, daca te incanta perspectiva de a iti dezvolta feminitatea impreuna cu toate femeile care doresc sa isi descopere si manifeste Zeita interioara…:
Sustine si tu blogul ARTA-FEMINITATII.

Inscrie-te la postari. 
Trimite prietenelor tale, femeilor care au idealuri si dorinte sublime, link-ul acestui blog.

 www.arta-feminitatii.blogspot.com

Poate unul dintre articolele publicate pana acum sau de acum incolo o poate inspira pe prietena/sora/mama/colega ta. 
Poate unele dintre voi  pot si vor sa ajute in orice fel la organizarea workshopului Arta-Feminitatii. In cadrul acestui workshop vom pune in aplicare modalitati practice pe care le vom realiza la unison pentru descoperirea si trezirea cu usurinta si rapiditate a feminitatii sublime din fiecare dintre noi. Ori poate veti dori sa participati la acest seminar. Poate ideile pe care impreuna sau fiecare in parte mi le veti sugera postand comentarii la articole sau adresandu-mi intrebari va duce la imbunatatirea si perfectionarea in Arta Feminitatii. 
Va invit cu bucurie sa comentati pe blog, sa comunicam, sa exploram, sa sugerati noi teme si abordari. Aprecierile sunt de asemenea binevenite. 🙂


Imi puteti scrie si pe adresa de email :  

arta_feminitatii@yahoo.comMultumesc si va astept cu drag, Femei minunate !

************************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

2 thoughts on “Arta-Feminitatii – VINO SI TU !”

  1. I don't even know how I ended up right here, however I believed this post used to be good. I do not realize who you are however certainly you are going to a famous blogger if you happen to are not already. Cheers!my website … caravan covers for sale

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s