CUM SA FII MEREU FRUMOASA

venus52.jpg

“Cum sa fii mereu frumoasa, cum sa fii tu insati

Imprimare E-mail
Frumuseţea înseamnă, desigur, perfecţiunea corpului, linia dulce a formelor, dar strălucirea frumuseţii, stabilă în faţa timpului care trece, vine din interior. De aceea acordăm atenţie şi  armoniei fizice, şi celei sufleteşti.
Din fericire, există femei cu înfăţişare seducătoare care te încântă şi prin sinceritatea, naturaleţea şi inima lor trează. Bucuria de a trăi, încrederea în sine şi capacitatea de a se dărui le înfrumuseţează, indiferent de vârstă şi de statut social.
Acesta este idealul unei femei perfecte, acesta este Eternul Feminin, despre care Goethe spunea că „ne atrage spre înălţimi”.
Cea care descoperă misterul esenţial al propriei feminităţi are acces la o forţă spirituală nesfârşită, prin care poate deveni un izvor binefăcător de vitalitate, senzualitate, iubire, intuiţie, frumuseţe, gingăşie, înţelepciune şi beatitudine.
Devii ceea ce gândeşti
Ia un pix şi o foaie de hârtie şi notează trei calităţi feminine pe care le admiri foarte mult la prietenele tale apropiate.
Alege una dintre aceste trăsături fermecătoare şi identifică apoi situaţiile sau momentele în care o manifeşti tu însăţi.

Cu timpul, o să remarci că poţi să exprimi oricând doreşti acea calitate. Vei avea dovezi palpabile că forţa ta de atracţie sporeşte şi devii o întruchipare irezistibilă a misterului feminin. Poţi repeta acest exerciţiu în săptămânile următoare, alegând de fiecare dată o altă calitate.”

Sursa: http://www.venus.org.ro

Descopera mai multe despre femeia din tine! Citeste si…:

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s