LUMEA CARE MA INCONJOARA E O OGLINDALEGILE OGLINZII

1. Tot ceea ce ma deranjeaza la altul, nu-mi place, cred ca eu as face mai bine, l-as schimba, etc.-TOTUL ESTE IN MINE, deci tot ceea ce eu critic in celalalt, luptand impotriva lui-TOTUL ESTE IN MINE.

2. Tot ceea ce altii critica in mine, lupta sa ma schimbe, iar acest lucru ma enerveaza, ma deranjeaza, ma irita, etc – inseamna ca NU E REZOLVAT IN MINE. Egoul este cel jignit, deoarece am un ego foarte puternic.

3. Tot ceea ce altii critica in mine incercand sa ma schimbe, dar daca pe mine nu ma deranjeaza, atunci ESTE PROBLEMA LOR, neputinta lor pe care o reflecta asupra mea, pentru ca ei nu pot, nu au curajul sa se recunoasca in ei insisi. Nu le convine, le e frica.

4. Tot ceea ce iubesc in celalalt, IUBESC IN MINE, exista in mine, pentru ca ma recunosc in persoana celuilalt, pentru ca stiu ca toti suntem unul.

5. LUMEA CARE MA INCONJOARA E O OGLINDA.

Daca ma uit in ea, ma vad pe mine.
Daca ma uit urat, si ea ma priveste urat.
Daca zambesc, si lumea imi zimbeste.
Permanent lumea ma oglindeste.

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

3 thoughts on “LUMEA CARE MA INCONJOARA E O OGLINDA”

  1. Draga mea Anima, iti multumesc din suflet pentru acest articol….si pentru ca ai postat melodia \”LISTEN\”, sincer nu stiam de ea..:\”>…Ma faci sa ma simt atat de libera..sa-mi dau seama cine sunt cu adevarat! si ce este ceea ce imi doresc cu adevart!…si ce iubesc cu adevarat! multumesc mult:*!

    Like

  2. Si eu iti multumesc din suflet ca citesti blogul, ma bucura f mult cand ajung la inima cititoarelor! Iubesc melodia \”Listen\” pentru ca a iti gasi si exprima propria voce interioara face ca viata sa aiba sens si sa fie autentica. Iti doresc sa fii mereu frumoasa si minunata si adevarata cum te simt ca esti!>:D<

    Like

  3. Va Ador la in modul usor, frumos, placut, fulgerator si paradisiac. Sunt convins ca adevarata miscare feminista de pe planeta, sunteti cu adevarat' VOI, DIVINELE FEMEI CARE INTRADEVAR REUSITI SA TREZITI ASPIRATII DIVINE IN NOI TOTI.' Asta e adevarata evolutie spirituala fulgeratoare de care avem nevoie.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s